Een festivalbruiloft midden in het bos heb je al vaker gezien, maar een urban-industrial-boho love-festival midden in het bos met de gehele dag ruim 130 gasten? Nee dat nog niet!

We spreken Robin van TELEUKTROUWEN die verantwoordelijk was voor deze awesome festivalbruiloft. Robin, vertel:
Robin: ‘Dian en Wouter zijn een superhip bruidspaar en hebben in Zwolle twee goedlopende toffe kledingzaken (for real: check them out als je in Zwolle bent!) namelijk: Boetiek Kootuur en Kotuur X Minimum en wonen samen met hun twee honden: Joe & Toos.’

‘Samen met heel veel leuke vrienden, familie en collega’s hebben ze de dag gevierd in Nunspeet, op onze bos-locatie. Een geweldige opening met rookstaven en champagne, een emotionele ceremonie met een tattoo voor Dian en Wouter als afsluiter in plaats van trouwringen, de hele dag lekkere drankjes (we hadden niet een bar, maar wel drie! Een fris/bier-bar, wijnbar en een cocktailbar waar de cocktail-shakers van Flying Cocktails de hele dag lekker druk waren), hapjes door Catering met Passie, de hele middag muziek door de leuke boys van The Tributes, emotionele speeches en een urban diner met het lekkerste eten van Het Weeshuys Zwolle. Oh zo leuk allemaal!

De stijl van de styling was een mix van industrieel, modern en boho. Tolix, eames en industriële stoelen, samen met rotan zitjes, palmbomen, velvet lopers en banken, lichtletters, een houten-jungle-bar en een witte metrotegeltjes-bar gecombineerd met neon. Veel verschillende soorten door elkaar maar wel net zo dat alles perfect met elkaar machte. Voor ons als TELEUKTROUWEN was het te gek om een dag neer te zetten die echt perfect bij Dian en Wouter paste.

Na het diner begon de avond met ijsjes van de lekkerste ijssalon uit Zwolle, Salute en je gelooft het niet: een verrassings optreden door Bizzey! Speciaal geregeld door Wouter voor Dian, hoe tof is dit?! Daarna werden verschillende DJ’s afgewisseld door elkaar, werden er veel cocktails gedronken, gelachen en tot laat in de uurtjes gedanst.’

 

Lijstje van vendors:
Styling, organisatie & concept: TELEUKTROUWEN
Fotografie bruiloft zelf: Anne floor Fotografie
Fotografie styling: Angela Bloemsaat Fotografie

Locatie: ’t Zwarte veldje, TELEUKTROUWEN
Bloemen styling: Judith Slagter 
MUHA en weddingplanner: Nicole Faesen
Jurk: La Bella Blanca
Pak: Asos Wedding en overhemd en pochet van suitsupply
Band: The tributes 
Videograaf: Giovanni Wattimena 
Hapjes: Catering met Passie 
Koffie & Thee: Elephant Trunk
Catering diner: Het Vleeshuys
Wijn: Wijnbar
Cocktails: The Flying cocktails 
Fotobooth: Boooth.me 
Ijs: Salute, Zwolle
DJ’s: Randy, Robby Revega en Eduardo da Cruise
Tattoo’s: Tattoo Mia