Je trouwjurk. Eén van de belangrijkste dingen die je regelt voor je bruiloft. Maar sowieso het mooiste! Elke week vind je op de site een nieuwe jurk die wij zo zouden dragen. Nieuwsgierig? Bekijk hem dan snel!

Covers Couture in Utrecht heeft de nieuwe collectie binnen, en bij de meeste jurken begin ik spontaan te kwijlen. Er zit zoveel moois bij! De jurk van deze week is van het merk Watters. Dit merk bestaat al meer dan 26 jaar en is ooit gestart door Vatana Watters. Zij maakte zelf jurken voor vrienden en familie, en merkte dat steeds meer mensen bij haar aanklopten.

Als je gek bent op romantische jurken, dan ben je bij de Watters collectie aan het juiste adres. De jurk van deze week is zowel romantisch als modieus. De strakke lijnen van de rok zijn een prachtige combinatie met het kanten lijfje. Het lint in de taille zorgt ervoor dat er een duidelijke scheiding tussen beide is. Hou je van de strapless stijl? Maar twijfel je of je wel echt een dag zonder bandjes kan? Deze jurk is dan de ideale optie. Door het doorzichtige gaas heb je het idee van strapless, maar toch de veiligheid van ‘bandjes’.

Deze jurk wordt helaas niet meer verkocht. Check voor meer inspiratie: girlsofhonour.nl/trouwjurk/

Trouwjurk-watters-5-1