Trouwen met een marinier, Mariska heeft het gedaan. En ook nog eens met een bijzondere reden. Ze vertrekken na de bruiloft samen naar Aruba voor het werk van Hans. Wij hebben daar alleen maar respect voor!

Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?
We hebben in de eerste en tweede klas bij elkaar in de klas gezeten en een paar jaar later kwamen we elkaar weer tegen op Koninginnedag en is de vonk overgeslagen maar waren we nog te verlegen. Een paar jaar later toen Mariska bij Hans in de kerk en vriendengroep kwam is het pas echt wat geworden!

Waarom hebben jullie besloten te trouwen?
We hebben ruim 3 jaar verkering gehad en we waren er echt klaar voor. Ook hopen we over een paar weken op Aruba te gaan wonen voor Hans zijn werk en we wouden graag getrouwd zijn voordat we gingen samen wonen.

 

Hans & Mariska-1Hans & Mariska-2Hans & Mariska-3Hans & Mariska-4Hans & Mariska-5Hans & Mariska-6Hans & Mariska-7Hans & Mariska-9Hans & Mariska-11Hans & Mariska-12Hans & Mariska-13Hans & Mariska-14Hans & Mariska-16Hans & Mariska-17Hans & Mariska-19Hans & Mariska-22Hans & Mariska-24Hans & Mariska-25

Hoe heb je je jurk gevonden?
Ik ben al vanaf dat ik 10 ben aan het kijken op internet naar trouwjurken en wist dus precies wat ik mooi vond. Ik ben samen met mijn moeder, schoonmoeder en zus naar Taft&Tule gegaan en heb daar 5 jurken gepast. Mijn zus zag deze jurk al hangen toen we binnen kwamen en zei toen: die jurk wordt het! En ze had gelijk! Ik zat te twijfelen tussen 2 jurken maar deze paste echt het beste bij me.

Hoe zag jullie dag eruit?
Op onze dag was het heerlijk weer! en het was echt een dag vol verrassingen! Vooral voor mij (Mariska) Ik wist niet dan Hans in dit pak zou komen en ook niet dat hij met deze ‘auto’ zou komen! Ook wist ik niet dat zijn collega’s er zouden staan uit het stadhuis. Deze dag was super fijn met alle mensen om ons heen die belangrijk voor ons zijn!

Hans & Mariska-26Hans & Mariska-27Hans & Mariska-29Hans & Mariska-30Hans & Mariska-31Hans & Mariska-32Hans & Mariska-33Hans & Mariska-34Hans & Mariska-35

Waar hebben jullie op bezuinigd?
We hebben eigenlijk niet echt op iets bezuinigd omdat we wouden dat deze dag helemaal was zoals we wilden. We hebben wel bij de locatie gekeken wat er van de prijs af kon.

En waarop juist niet?
We hebben niet bezuinigd op het eten omdat we dat heel belangrijk vonden. Ook heb ik (Mariska) niet bezuinigd op de jurk omdat ik echt de jurk wou die ik mooi vond.

Waar komt de versiering en aankleding van jullie bruiloft vandaan?
De meeste versieringen heb ik gekocht op www.weddingdeco.nl de rest van de versieringen hebben we gewoon in verschillende winkeltjes gekocht.

Hans & Mariska-36Hans & Mariska-37Hans & Mariska-38Hans & Mariska-39Hans & Mariska-40Hans & Mariska-41Hans & Mariska-42Hans & Mariska-43Hans & Mariska-44

Heb je nog een gouden tip voor de aanstaande bruidsparen?
Geniet van de hele dag en van alle lieve mensen om jullie heen want de dag vliegt voorbij! Zorg er ook voor dat je niet alle touwtjes zelf in handen wilt hebben, laat dat lekker over aan de ceremoniemeester. Laat alles lekker gebeuren en geniet!

Fotografie: Inge Kooiman fotografie
Jurk: taft en tule, sincerity
Pak: mariniers uniform (barathea)
Bloemen: Marlies van Oort
Visagie en haar: Get styled
Taart: Leniekeontwerpt.nl
Trouwkaart: huis van mijn
Auto: viking (rupsvoertuig)
Locatie: boerderij Mereveld
Versieringen: weddingdeco.nl