Willen jullie trouwen in een boerderij? Lucky you! Want wij zochten vijf boerderijen uit waar dit kan.

En dan hebben we het natuurlijk niet over een krakkemikkige schuur met hooi op de zolder en een koeienstal ernaast, maar schitterende historische gebouwen.

Vlaamsche Shuur – Dongen

Dit is de oudste Vlaamsche schuur van Nederland en hij is prachtig! Niet alleen de binnenkant, met opengewerkt plafond en overal houten balken, maar ook de tuin *swoon*. Dit is een boerderij waar ik mezelf nog zou zien trouwen!


Foto’s: Stijn Rompa Fotografie

Schaapskooi – Ottoland

Schaapskooi Ottoland heeft een hele mooie grote schuur tot zijn beschikking voor de ceremonie. Met zo’n ruimte kun je doen wat je wilt! De steunbalken geven de ruimte een heel eigen karakter.


Foto’s: Lianne Blomsma

Orangerie d’Heerstayen – Strijbeek

Een orangerie is sowieso al een schitterende locatie, maar wat de orangerie van Domaine d’Heerstayen bijzonder maakt is de grote open haard. Super romantisch om voor te trouwen en dan hoeft ie nog niet eens te branden! De planten groeien door de hele ruimte en daarnaast heeft de orangerie ook een prachtige tuin, als je toch liever écht buiten wilt trouwen.


Foto’s: Nienke van Denderen

Hoeve Sparrendam – Amersfoort

Hoeve Sparrendam is niet alleen een prachtige historische hoeve, ernaast ligt een burcht die misschien nog wel gaver is. Ik bedoel, kijk die bakstenen bogen *internal screaming*. Mocht je liever buiten trouwen, hebben ze ook een spantent tot hun beschikking. Bovendien is Sparrendam een officiële trouwlocatie!


Foto’s: Anouk Wubs

De Woeste Hoeve

Ik ben errug fan van de vloeren bij de Woeste Hoeve. Misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar het maakt alles af! Naast de binnenruimte is er ook een serre en je kunt trouwen in het bos!

Wat denken jullie nu van trouwen in een boerderij?