Als je graag wilt weten wat de laatste trends zijn voor een bruidstaart, dan ga je natuurlijk langs bij Tammy en Luc van Sugarlips Cakes!

Tammy is als Amerikaanse goed op de hoogte van de trends op het gebied van de bruidstaart. Amerika loopt wat dat betreft flink voor op Nederland. Luc en Tammy van Sugarlips Cakes bezoeken Amerika dan ook graag om zich te laten inspireren. En dit zijn de trends waar ze mee thuis zijn gekomen!

Bruidstaart trend ruffle

Versiering bruidstaart

Voor de versiering van jullie bruidstaart is er natuurlijk van alles mogelijk (zeker bij de betere patissier). De populairste versieringen zijn de ruffles, metallics, textuur en blush (zachtroze).

Bruidstaart trend metallic

Smaak bruidstaart

De populairste smaken op dit moment zijn red velvet met witte chocolade, amandelcake met framboos en carrot cake. Red velvet is eigenlijk een chocoladesmaak, echter zit hier minder cacao in dan in een chocoladetaart.

Durf jij wel iets spannends aan? Probeer dan de favoriete smaken van Luc en Tammy eens. De eerste is een kokoscake met passievrucht, de tweede favoriet een amandelcake met lemon curd, witte chocolade en verse aardbeien. Jummie!

Bruidstaart trend ombre

De cake table!

De laatste trend is een heuse cake table. Het idee is dat de gasten van een cake table meerdere kleine hapjes kunnen eten. Er staan dus kleine bruidstaarten op, maar ook cupcakes en cakepops. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of het is wel mogelijk! Zo leuk…

Bruidstaart trend cake table

Lees meer over ons avontuur bij Sugarlips Cakes.

Foto’s: Anouk fotografeert