Op sommige bruiloften zijn we gewoon ontzettend jaloers. De foto’s van de magische Harry Potter bruiloft van Lewis en Cassie spreken boekdelen. Kijk snel verder en laat je inspireren…

Om hun gezamenlijke obsessie voor de boeken van J. K. Roling te vieren, besloten Lewis en Cassie Byrom een extreem gedetailleerde Harry Potter bruiloft te houden. En met extreem gedetailleerd, bedoelen we ook extreem gedetailleerd. Zo kregen bijvoorbeeld alle 130 gasten van de bruiloft bij aankomst een eigen toverstok.

Cassie droeg niet alleen een prachtige Zwerkbal-armband, maar ook customized pumps en een kousenband met de vier afdelingen van Zweinstein, het teken van de Relieken van de Dood was in Cassies nagellak verwerkt. Haar kersverse man droeg speciale manchetknopen én Harry Potter sokken.

Geen standaard bruidsboeketten voor Cassie en haar bruidsmeisjes, alle boeketten op de bruiloft zijn gemaakt van de bladzijden van twintig verschillende Harry Potter boeken. Ja, dat noemen we nog eens toewijding!

Over details gesproken: de tafelstukken zijn echt spectaculair. Er zijn details uit alle films toegevoegd aan de tafelstukken. Zo zien we onder andere de grote spin Aragog, zeemeermintranen en de vliegende Ford Angelina uit Harry Potter en de Geheime Kamer. Zelfs een portretfoto van Perkamentus ontbreekt niet. En het gastenboek? Dat was natuurlijk een boek met een echte Hogwards-cover.

Zou jij een echte Harry Potter bruiloft willen organiseren?

Foto’s: Kelly Clarke

Ben je na het zien van deze bruiloft ook weer helemaal terug in de toverwereld van Harry Potter? Check dan ook deze vlog van ons bezoek aan de Harry Potter Expo in Utrecht, een tof idee voor een datenight:

Lees ook
– Bruiloftthema van de week: Victorian
– Een enchanted sprookje als thema voor je bruiloft? Ja dus!
– Vier bijzondere bruiloft thema’s