Trouwen op het strand is voor veel bruidsparen toch wel een droom. De strandbruiloft van Ben en Lianne was door het heerlijke weer een extra mooie dag!

Waarom hebben jullie besloten om te trouwen?
In oktober 2015, op de dag van de sleuteloverdracht van onze nieuwe woning, heeft Ben Lianne totaal verrast met een huwelijksaanzoek. Onze trouwdag heeft plaatsgevonden op de 30ste verjaardag van Lianne, in mei 2017, de maand waarin wij 10 jaar samen waren. Op onze trouwdag hebben wij in samenzijn van familie en vrienden onze liefde voor elkaar gevierd. Getrouwd zijn voelt voor ons echt als meerwaarde.

Hoe heb je je trouwjurk gevonden? Welke jurk is het?
Online heb ik inspiratie opgedaan voor een trouwjurk. Samen met mijn moeder, schoonmoeder en mijn twee beste vriendinnen heb ik twee bruidswinkels bezocht waar ik meerdere modellen heb gepast. Mijn jurk had uiteindelijk alles waar ik vooraf van droomde; off-shoulder, romantisch kant en een soepelvallende blush onderrok. Een perfecte jurk voor een strandbruiloft!

Wat was je favoriete onderdeel van de bruiloft?
Onze trouwceremonie op het strand! Het was een prachtige lentedag met een strakblauwe hemel, een stralende zon en een zacht zeebriesje; ideaal strandweer. We werden warm ontvangen door onze gasten die al hadden plaatsgenomen, terwijl onze zwager een voor ons speciaal ingestudeerde gitaarsolo speelde. De BABS heeft samen met een vriend van ons de ceremonie verzorgd. We hebben onze eigen geloftes geschreven en naar elkaar uitgesproken. Het was echt perfect.

Ben je ergens heel zenuwachtig over geweest? En viel dat uiteindelijk mee of tegen?
Het passen van trouwjurken vond ik erg spannend. Uiteindelijk kijk ik met veel plezier terug op het passen en de tranen bij het vinden van dé jurk. Voorafgaand aan en op de trouwdag zelf vielen de zenuwen heel erg mee en heb ik van elk moment voluit kunnen genieten.

Wat vond je van het plannen van een bruiloft?
Het plannen van onze bruiloft heeft veel tijd gekost. We hebben alle voorbereidingen zelf gedaan om er echt onze dag van te maken. We hadden afgesproken zo veel mogelijk te gaan genieten, ook van de voorbereidingen, en dat is ons gelukkig goed gelukt!

Waar hebben jullie op bezuinigd?
Save the date per mail verstuurd, trouwvervoer (jeep van de Beachclub), minimale decoratie (sfeervolle trouwlocatie), huwelijksreis (midweek Parijs), zelfgemaakte give-a-ways (katerwater en Haagsche hopjes). De taart en welkomstcocktails zijn gemaakt door vrienden werkzaam in de horeca en patisserie.

En waarop juist niet?
Naast onze trouwkleding stond onze locatie (op het strand) en fotograaf boven aan ons prioriteitenlijstje.

Waar komt de versiering en aankleding voor jullie bruiloft vandaan?
Onze trouwlocatie, Beachclub Naturel, heeft al zo veel uitstraling en sfeer dat wij hier zelf weinig aan hebben toegevoegd. We hebben de trouwfoto’s van onze ouders in zwart-wit ingelijst, extra bloemen laten bezorgen en gouden/blush accessoires meegebracht.

Heb je nog een gouden tip voor aanstaande bruiden?
We hebben heel bewust gekozen om alle onderdelen, van fotoshoot tot feest, op dezelfde locatie te laten plaatsvinden waardoor we de dag en tijd optimaal hebben kunnen benutten (geen reistijd en stress).

Lijstje van vendors: 
Fotograaf: Max van First Days of Summer 
Videograaf: Lâle van Idome2
Locatie: Beachclub Naturel, Scheveningen
Trouwkleding: Honeymoon Shop, Rotterdam
Visagie bruid: Michelle van Soest, Voorburg 
Bloemen: Bianca van Bruidsboeket & Zo
Taart: Dominique van Meneer Chocola, Scheveningen