De natural hair movement blijft groeien en dat is goed nieuws. Steeds meer vrouwen kiezen voor een natural hair style en zijn gestopt met het ontkroezen van hun haar. Wij hebben daarom speciaal voor jou een video met haarinspiratie voor krullend en kroeshaar.

Drie looks voor natural hair

Kroeshaar is ontzettend veelzijdig en je kan er dan ook alle kanten mee op. In deze video creëert Giolina Braun van The Beautiful Bride Company, speciaal voor Girls of Honour drie prachtige bruidskapsel voor jouw grote dag!

Als je mij een aantal jaar geleden zou vragen hoe ik mijn haar zou willen op mijn bruiloft dan had ik gegarandeerd gekozen voor Braziliaanse weave. Nu heb ik al een jaar mijn haar niet ontkroest en zou ik zonder twijfel kiezen voor een natuurlijk kapsel. En jij? Voor welke natural hair style zou jij gaan?

De looks in de video zijn tot stand gekomen door dit geweldig team:
Haar en Make-up: Giolina Braun van The Beautiful Bride Company
Foto’s: Anouk Fotografeert
Haar accessoires: The Beautiful Bride Shop

Op zoek naar nog meer haarinspiratie voor je bruiloft? Lees dan ook:
– 3 kapsels met glitter voor een chique bruid, romantische bruid en festival bruid!
– 7 x nonchalante bruidskapsels!