Je bruiloft kost je bakken met geld. Daarom is het goed om na te denken waar je je geld aan wilt besteden. In elke ‘save or spend’ blog laten we zien waar je weinig of veel geld kunt geven. Deze keer: een visagist.

Je trouwt maar één keer, dus dan wil je er natuurlijk tip top uitzien. Je haar in model, je nagels in de lak en natuurlijk die prachtige bruidsjurk. Maar hoe doe je het met je make-up? Dit kun je door een professional laten doen, maar je kunt dit natuurlijk ook zelf doen. Geld op besparen, of geld op uitgeven?

Save
Ben jij een echte beautyfanaat? Kijk je het liefst de hele dag make-up tutorials op Youtube en ligt je la vol met poeders en lippenstiften? Dan kun je zeker besparen op een visagist. Ben jij, of iemand in je omgeving, al een pro in het aanbrengen van een make-up, dan kun je hier natuurlijk gemakkelijk gebruik van maken.
Ook als je geen pro bent, kun je besparen op een visagist. Op Youtube staan genoeg video’s met lessen hoe je make-up aanbrengt. Begin een paar weken voor je bruiloft lekker met oefenen, met je grote dag weet je dan precies hoe je dat ene make-upje opdoet!

+ Weinig tot geen geld kwijt.
+ Je leert het zelf, dus je hebt er ook nog iets aan na je bruiloft.
– Het kost veel tijd.
– Je kan binnen een paar weken of maanden vaak niet zo goed worden als een professional.

 Dario_Endara_Beauty_02
Foto: Dario Endara Wedding Photography

Spend
Hecht je veel waarde aan jullie huwelijksfoto’s?  Of kan je je na tien jaar nog steeds opwinden over die ene kleur lippenstift die je ophad en wat misschien toch niet helemaal jouw kleur was? Dan is het misschien slim om een visagist in te huren. Zo weet je zeker dat je make-up helemaal goed zit. Dan hoef je daar ook niet meer over te stressen.
Als je graag een visagist wilt, maar niet al te veel geld hieraan uit wilt geven, kun je ook kijken naar iemand die een compleet pakket aanbied van visagie en je haar.

+ Je weet zeker dat het goed zit.
+ Het bespaart heel veel tijd. Je hoeft niet maanden te oefenen met al die verschillende soorten kwasten en brownzers.
+ Je krijgt professioneel advies.
+ Ze maken gebruik van professionele make-up.
+ Veel visagisten doen een proefmake-up een paar weken voor de bruiloft. Dan kan je nog al je wensen aangeven.
– Het is duurder dan zelf doen.

Succes met je keuze! Ga jij voor non-stop make-up tutorials kijken? Ben jij zo’n bofkont dat je iemand in je omgeving hebt? Of kies je toch voor wat meer zekerheid? Neem ook een kijkje bij onze Lievelingsleveranciers. Die dames weten wat mooi is!

Credits coverfoto: Anouk Fotografeert.