De komende periode zijn er zoveel leuke zomeruitjes om met z’n tweeën te doen! Wij zochten er alvast een paar voor jullie op.

De Parade

Wat mij betreft is dit een van de leukere zomeruitjes. Gezellig, kleinschalig, lekker eten, (korte) voorstellingen, kortom, het perfecte recept voor een leuke avond uit. De Parade trekt door een aantal grote steden in Nederland namelijk Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Meer informatie vind je op de website.

zomeruitjes parade
Foto: Parade 2014, Joep van Aert

Huur een bootje

Een picknickmand vol lekkers, en het geluid van water dat tegen de boot aanklotst. Heerlijk! En of je nu door de grachten van de stad vaart, of in een zeilboot op een meer, varen is altijd plus 1! Je kunt hiervoor bijvoorbeeld terecht bij Sloepdelen.

Sunday BBQ at the lake bij Papa’s beach house

Deze staat al een poosje op mijn eigen lijst; bbqen bij Papa’s beach house. Want zeg nou zelf, dit ziet er toch ontzettend fijn uit?

zomeruitjes
Afbeelding: Papa’s beach house

Openlucht bioscoop

In de zomer zetten we massaal onze bioscoopschermen buiten, fijn! Eentje die je niet kunt missen? De buitenbioscoop bij Paleis Soestdijk. Klik hier voor tickets.

Foodfestivals

Foodfestivals mogen natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje zomeruitjes. De afgelopen jaren uitgegroeid tot een ware hit! En wat is er dan ook fijner dan in de zon heerlijk eten? Van de sfeer van foodfestivals kan ik geen genoeg krijgen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Lepeltje Lepeltje, Rrrollend of Trek.

Van welke zomeruitjes kunnen jullie geen genoeg krijgen?

Bron coverfoto: Shutterstock