Printables

Vind hier geinige én handige gratis printables van Girls of honour: een planning voor je bruiloft, kaartje voor je schoonmoeder, ‘unplugged’ aankondigingen, bedankjes en originele Valentijnskaartjes!

Klik op het plaatje voor een grotere versie en printen maar!

Handig leveranciersboekje

Het is best lastig om de juiste leveranciers voor je bruiloft te kiezen. Daarom helpen we je graag op weg met deze gratis printable!

Het is een boekje geworden waarin je kunt opschrijven welke leveranciers je interessant vindt. Heb je nog geen idee? Neem dan eens een kijkje bij onze Lievelingsleveranciers, want daar vind je sowieso de leukste leveranciers van Nederland.

Klik hier voor een uitgebreide uitleg om het boekje te downloaden en te printen >>

printable-boekje-voor-je-bruiloft-leveranciers

Kerstkaartjes

Hoe leuk zijn deze kaartjes? Speciaal voor die speciale persoon die je graag nog weer wilt kussen ;)

mistletoe mistletoegroen

Kerstballen

Verras je lief met een romantische bal voor in de boom!

kerstbal printable kerstbal printable

Wittebroodsweken

Je kunt er zelf wel voor kiezen om de wittebroodsweken te vieren, maar als al je vrienden, familie en kennissen er niks vanaf weten, gaat het niet werken. Daarom heeft Bladergoud een superschattige printable, of beter gezegd, sociable, voor Girls of honour ontworpen: de wittebroodjesweken! Post dit plaatje op je social media, WhatsApp profiel etc. Niemand die jullie quality time nu nog durft te storen…

wittebroodsweken

Save the dates

Voor ‘t geval je er nog nooit van gehoord hebt; een save-the-date-kaartje is een vooruitnodiging die je ongeveer een half jaar van te voren stuurt naar gasten die jullie er zeker bij willen hebben. Vrienden en familie waarvan jullie denken: ‘zij mogen onze trouwdatum zeker niet vergeten!’. Deze twee Save the dates, met voor- en achterkant zijn voor jullie ontworpen door Cheers Design voor Girls of honour.

Save the date kaartje Save the date kaartje

Save the date kaartjeSave the date kaartje

Cadeaupapier

Als je gaat trouwen krijg je niet alleen een heleboel  cadeaus, je geeft ook weg! Denk aan je ceremoniemeester, getuigen en alle gasten die je misschien ook wel een bedankje wilt meegeven. Pak het in, in dit schattige cadeaupapier!

printable cadeau papier kleur cadeau papier paars-01
cadeau papier groen-01 cadeau papier geel-01 printable cadeau papier blauw

Bedankjes voor de bruiloft

De ceremoniemeester, getuigen en iedereen die heeft geholpen om de bruiloft tot een feest te maken wil je graag bedanken. Print deze kaartjes uit op karton of dik papier en geef er een leuk cadeautje bij!

bedankjes bruiloft gasten printables bedankjes ceremoniemeester printables cadeau bedankjes getuigen printables

Unplugged wedding

Het is steeds hipper om een ‘unplugged wedding’ te hebben. Oftewel; telefoons en camera’s uit, en gewoon genieten! Deze printables zijn perfect om aan iedereen duidelijk te maken hoe jullie de dag graag willen hebben. Dus klik, print en geniet…

Unplugged wedding printables 2 Unplugged wedding printables

Checklist voor je trouwdag

Word je horendol van alles wat je nog wilt regelen voor de bruiloft? Geen nood! Maak een planning en gebruik de Girls of honour checklist voor je trouwdag. Print ‘m uit en vakje voor vakje werk je naar jullie bruiloft toe. Zo. Da’s lekker overzichtelijk.

Checklist trouwen

Kaartje voor je vader

Gaat jouw vader je weggeven? Bedank hem met een lief kaartje. Ook leuk voor vaderdag!

Vaderdag

Kaartje voor je schoonmoeder

Hier ga je punten mee scoren bij je schoonmoeder :) Leuk om te geven met een kleinigheidje. Bijvoorbeeld op moederdag of vlak voor de bruiloft.

moederdag-printables---voor-de-leukste-schoonmoeder

Valentijnskaartjes: vouchers met een knipoog

Speciaal voor Valentijnsdag hebben we deze leuke printables voor jullie gemaakt. Print ze uit en geef ze aan je lief. (Trouwens, ook leuk om te geven als het geen Valentijnsdag is.)

girlsofhonour-valentijn  girlsofhonour-valentijn girlsofhonour-valentijn3 girlsofhonour-valentijn4