Prachtige jurken voor bruiloftgasten vind je niet echt in Nederland. Maar gelukkig zijn er genoeg merken die hun jurken wel naar ons landje opsturen!

Via Instagram ontdekte ik het merk ‘Coast’. Een Engels merk dat zich richt op ‘vrouwen die ervan houden om zich mooi aan te kleden’. En laat dat nou net zijn wat je op een bruiloft graag doet. Toch?! Zelf vind ik het aanbod jurken voor bruiloftgasten in Nederland echt vrij mager. Ik kom dan al snel aan bij Asos.com bijvoorbeeld. Maar daar komt nu verandering in…

Rokken voor bruiloftgasten

Zelf ben ik vooral groot fan van de rokken van Coast, maar de jurken mogen er ook zeker wezen! En oja, stylequeen van Amerika, Olivia Palermo, is ook nog eens het gezicht van Coast! Voor een volgende bruiloft denk ik dat ik deze roze rok ga bestellen:

Ik vind hem zo mooi! Je shopt hem hier.

Deze fishtail rok vind ik ook ontzettend mooi. Misschien is het wel iets meer geschikt voor een herfst- of winterbruiloft.

Deze zachtroze rok vind ik echt perfect voor bruidsmeisjes. En passend bij veel bruiloftthema’s volgens mij…

Ik weet dat je als bruiloftsgast eigenlijk geen wit mag dragen, dus misschien staat deze gebloemde rok er stiekem wel tussen voor een hippe bruid ;). Want hoe mooi is dit met een kanten top bijvoorbeeld?

Jurken voor bruiloftgasten

Zoals ik al zei ben ik zelf vooral fan van de rokken van Coast, maar boy o boy! Er zitten ook absoluut plaatjes van jurken bij… Ik vind dit dus echt feestjurken!

Zo fancy deze jurk! Ennee… is it just me, of is dit echt een fantastische zwierjurk voor op de dansvloer? ;)

De bloemenprint komt ook in deze jurk weer terug. En dat vind ik helemaal niet erg…

Deze jurk vind ik bijna iconisch. Een mooie Franse knot erbij, of misschien juist wel lekker los… Ik krijg er in ieder geval een Audrey Hepburn gevoel van!

En om dan maar even bij iconen te blijven… Dit is toch echt een soort koninklijke Maxima-jurk? Ik vind de kleur echt fantastisch!

En, ben jij net zo’n fan van dit merk? Of heb jij toch iets moois gevonden in Nederland. Ik ben heel benieuwd…

Foto’s: Coast