Jullie leefden zo lang toe naar die ene, grote dag. Maar nu is de bruiloft voorbij. Wat rest zijn prachtige herinneringen en een fijn gevoel. En wat kun je dan doen op de dag na je bruiloft?

Samen ontbijten

Mijn man en ik kozen voor een gezellig en knus ontbijt, samen met enkele van onze daggasten en de internationale gasten die speciaal voor onze bruiloft naar Nederland waren gereisd. We aten in een leuk zaakje bij ons in de buurt, waar wij als kersvers stel ook nog een tegoedbon kregen voor een lunch om het binnenkort nog eens met z’n tweetjes dunnetjes over te doen!

Het was heel erg fijn om samen na te praten over de mooie dag die achter ons lag. Zo kun je echt nog even lekker samen nagenieten.

Nog even in het wit

Hoewel ik normaal vrijwel nooit witte kleding draag, vind ik wit helemaal passen bij de bruiloft. Ik voelde mij op de trouwdag dan ook een ware prinses in mijn prachtige bruidsjurk. Dat fijne gevoel wilde ik graag nog even vasthouden, dus voor de ‘day after’ lag een mooie witte outfit klaar om het bruidsgevoel nog even te omarmen. Mijn lief ging voor een wit hemd en een paar unieke Mascolori schoenen.

Fotoshoot

Op de dag na de bruiloft zit het echte trouwgevoel er nog helemaal in, oftewel: hèt moment om jullie stralende gezichten op de foto te zetten. Nu hoef je je niet druk te maken over wachtende gasten of een naderend diner of ceremonie. Gewoon lekker samen genieten van het gevoel getrouwd te zijn – dat zie je vanzelf terug op de foto’s! Dit bruidspaar deed dat bijvoorbeeld…

bruiloft fotoshoot
Foto: Melike Doganbas

Huwelijksreis

Het ene stel vertrekt pas na een paar weken, het andere koppel direct de dag na de bruiloft. Wanneer plannen jullie de honeymoon? Denk goed na over wat bij jullie past. Vinden jullie het prima om vóór de bruiloft ook alvast de reiskoffers in te pakken en klaar te zetten, zodat je op de ‘day after’ direct kunt vertrekken? Neem het er dan lekker van en laat lekker alles achter, om samen het buitenlandse geluk op te zoeken!

Naar het strand

Geen tijd voor een huwelijksreis, maar wel zin om even met z’n tweetjes na te genieten van die bijzondere dag? Ga naar het strand en kom daar heerlijk tot rust. Oh ja, en nu je jurk toch niet meer wit hoeft te blijven… Kun je ook gelijk nog een paar extra bruidsfoto’s maken, bijvoorbeeld met jullie knieën tot in de zee.

Bedankjes

Gebruik een van de laatste drie opties om jullie bruiloftsgasten te bedanken. Stuur hen een foto van de fotoshoot, een kiekje vanaf jullie huwelijksreisadres of vanaf het strand. Zo kunnen niet alleen jullie, maar ook jullie gasten nog even fijn nagenieten van die prachtige dag!

Coverfoto: Melike Doganbas