ADVERTORIAL

Heb jij je bruiloft-EHBO-kit al klaarliggen? Want daar hoort natuurlijk wel een mooie handtas bij… Gelukkig vond ik een aantal prachtige exemplaren!

Er zijn een aantal dingen die je tijdens je bruiloft graag in de buurt wilt hebben. Je lippenstift bijvoorbeeld om gedurende de dag lekker bij te kunnen kleuren. Maar ook blarenpleisters zijn geen overbodige luxe… En al die spullen wil je natuurlijk wel vervoeren in een mooie handtas. Daarom zocht ik een paar prachtige exemplaren voor jullie uit! Enne… wil je nog wat advies over de dingen die je allemaal meeneemt in je bruiloft-EHBO-kit? Lees dan onze checklist hier.

Hoe tof is deze handtas met glitters? Ik zie deze vooral goed passen bij een winterbruiloft. Ice, ice baby! Je koopt hem voor € 59,99.

Ik ben momenteel echt een GROOT fan van roze, en laat dat nou net een perfecte kleur zijn voor bruiloften in eigenlijk elk seizoen (oke, maar vooral in de lente en de zomer). Voor € 49,99 is deze leren clutch van jou!

Als deze tas er was geweest tijdens mijn Great Gatsby bruiloft… Man, man, man, dan had ik hem sowieso gekocht! Hoe mooi zijn de pailletten?! Echt liefde! Voor € 39,99 draag jij dit schatje bij je op je bruiloft.

Volgens mij is metallic zoiets wat eigenlijk bij elke feestelijke gelegenheid wel kan. Dus waarom niet bij een bruiloft? De tas is van leer, en gaat dus lang mee. Voor € 79,99 is hij van jou.

Koraalroze, zachtroze, ik houd van alle kleuren! Maar deze tas vind ik toch wel heel vrolijk. Misschien iets voor bij een tropische bruiloft? Voor € 79,99 hangt hij aan jouw arm!

Zoals ik al zei; er zit hier een groot fan van roze… Deze tas is denk ik wel mijn favoriet. Ijsblauwe jurk erbij, en natuurlijk een pastelkleurig ijsje! Zie jij jezelf er al mee lopen? Deze tas kost € 54,99.

Ben je iets meer van de subtiele kleuren? Dan is deze lichtgrijze tas misschien wel wat voor jou. Ideaal bij vrijwel elke andere kleur, of je nu in de winter of de zomer trouwt. Hij kost € 59,99.

Ben jij net als ik een groot fan van glitters? Dan is dit klassieke modelletje tock een top aanschaf?! Zwart past vrijwel overal bij, en de glitters geven de tas net even een speelse upgrade. I like! Het is ook nog eens de goedkoopste van het stel; voor € 30,00 is hij van jou!

Bij een mooie handtas horen natuurlijk ook matching trouwschoenen

Heb jij een bruiloft-EHBO-kit? En pas je je schoenen aan op je tas, of andersom?