Wil je trouwcorsages voor je gasten? Naast de traditionele bloem is er van alles te kiezen.   

Ik ben zelf een groot fan van corsages. Met bloemen kunnen echt prachtige kunstwerken gemaakt worden. Maar eerlijk is eerlijk, ze zijn niet echt origineel. Wil je dus iets compleet anders? Probeer dan één van deze ideeën.

Zijn jullie spelletjesfreaks? Dan zijn er een heleboel opties voor corsages. Gebruik bijvoorbeeld speelkaarten. Je kunt in veel winkels speelkaarten in mini variant vinden, leuk!

Mini is voor mij sowieso een magisch woord. Als iets klein is, vind ik het al snel fantastisch (jep, ik ben een groot Madurodam fan). Bij Albert Heijn hebben ze een poosje de mini producten gratis weggegeven, zo leuk om als corsages te gebruiken! De mini’s zijn er nu niet, maar houd in de gaten welke acties er lopen en of je op die manier aan grappige corsages kunt komen.

Heb je al gedacht aan veren, vilt of jute? Er zijn zoveel manieren om met deze materialen originele corsages te maken. Het kost wat werk, maar dan heb je ook wat.

Op Etsy kun je ook een schat aan originele corsages vinden. Zoek op het woord ‘boutonnieres’ en je vindt een flinke lijst.

Dit zijn een paar van onze favorieten:

Trouwcorsages2

Trouwcorsages3

Trouwcorsages4

Trouwcorsages5