Samen eten met je gasten hoeft echt niet altijd in een chique restaurant waar je drie gangen eet. Er zijn nog zoveel meer originele ideeën! Bekijk onze lijst voor een origineel bruiloftdiner.

BBQ
Gloeiende kolen, een stel mannen die het vlees verzorgen, en gewoon heerlijk eten. Een BBQ is ideaal voor een bruiloft in de zomer. Lekker relaxed! Je kunt zelf een BBQ organiseren door er een aantal te huren en de gasten zelf aan de slag te laten gaan. Je kunt het ook laten doen door bijvoorbeeld Grill’nSmoke. 

Pizza’s maken
Even wachten… Pizza! Wie houdt er niet van? Ook met het eten van pizza kan je je gasten lekker aan het werk zetten. Laat ze zelf hun pizza’s vullen, huur een aantal ovens, en aanvallen maar! Neem eens een kijkje bij Pizzacatering.nl. Zij regelen alle ingrediënten, de ovens en de uitleg.

Buffet
Een buffet origineel? Dat kan zeker weten! Neem eens een kijkje bij biologische cateraar 5 broden 2 vissen. Zij hebben de leukste buffetten, van Arabisch tot Scandinavisch. Nomnom…

Diner - frietfiets
Foto: Frietfiets

Frietfiets
Ik ben fan van de frietfiets. Hoe kom je op zo’n geniaal idee? Biologische frieten die gemaakt worden in een… je raadt het al… fiets! Ideaal voor als er veel kinderen op jullie bruiloft komen. Of gewoon omdat je zelf gek bent op friet (hehe…).

Crêpes
Ja klopt, het is stiekem een mooi woord voor dunne pannenkoeken, maar dat maakt het niet minder lekker! Je kunt hartige crêpes voorschotelen aan je gasten, of gewoon zoete. In ieder geval kan je hiervoor de bus van Souvenirs-de-France uitnodigen. Leuk!

Zit er voor jou nog steeds niks bij? Neem ook eens een kijkje bij Mobile Streetfood. Daar vind je nog een berg aan verschillende soorten catering.

 Coverfoto: De Kievit Bruiloften