Inspiratie nodig voor bruiloft decoratie? Onze Lievelingsleveranciers hebben zóveel leuks en moois! Ik zocht de mooiste 10 decoraties voor je uit…

Ballonnen en paperfans

Bij bruiloft decoratie denk ik aan: mooi, sierlijk, hip en opvallend. Wat dat volgens mij állemaal heeft, zijn de folieballonnen van Musthave Party. De ballonnen zijn verkrijgbaar in de volgende teksten: Just Married, Love, Mr. & Mrs. Zeg nou zelf, deze is toch onweerstaanbaar tof?!

De folieballonnen – vooral de roségouden exemplaren – zijn super leuk te combineren met de paperfans. Musthave Party verkoopt ze eigenlijk voor ‘team bride’ van de bachelorette party, maar volgens mij passen deze roségouden fans net zo mooi op jullie bruiloft!

Teksten en toppers

Na de folieballonnen is mijn persoonlijke – gedeelde – nummer 2 decoratie must have: de houten teksten èn de taarttoppers van We are golden.

Van de houten tekstbordjes is de ‘no cell phones’ naar mijn idee een heel belangrijke en mogen deze geweldig leuke houten naambordjes ook niet missen!

En als ik deze super leuke taarttoppers twee jaar geleden had ontdekt, dan weet ik zeker dat-ie op onze bruidstaart had geprijkt!

En over teksten gesproken… Bij Musthave Party kun je diverse vormen krijtborden bestellen. Plaats ze op tafel en schrijf er gerechten of tafelnummers op, of decoreer er jullie bruiloftsfeest mee en schrijf er jullie namen (of iets anders toepasselijks) op.

DIY

Met het DIY pakket van Joehoee ga je zelf aan de slag met de versiering voor de antennes van de auto’s van jullie belangrijkste gasten. Met het witte tule en satijnen lint kun je maar liefst zo’n 20 antenneversieringen maken!

Gek op hout

Hout is hip! Vier de Liefde heeft de leukste (berken)houten slingers. Kies voor een slinger met jullie initialen of met jullie volledige namen, èn laat ook een paar mooie hartjes (bijvoorbeeld aan de zijkanten) uitsnijden!

Een ander soort houten slinger vind je bij We are golden. Deze slingers zijn van populier of okoume hout. Je bepaalt zelf de tekst – Mr & Mrs, jullie namen of alleen achternaam – en de slingers zijn in diverse maten verkrijgbaar.

Extra leuk: ná jullie bruiloft is dit nog steeds een prachtige decoratie in jullie eigen huis!

Ook leuk; deze houten ‘naamkaartjes’ van We are Golden.

Wil je liever een kleerhanger met daarín je eigen tekst? Bij Joehoee wordt jouw eigen tekst in de kleerhanger gegraveerd. Je kiest zelf of je naam erop komt te staan of bijvoorbeeld ‘bruid’/’bruidegom’.

Is jullie bruiloft op één locatie en daarbinnen op diverse plekken? Zorg voor handige èn hippe bewegwijzering! Bij Liefslabel kiezen jullie zelf het aantal planken, welke kant ze op wijzen (bedenk dus van tevoren goed waar je de bewegwijzering gaat plaatsen!) en natuurlijk de tekst.

Juten zak

Op zoek naar iets originelers dan een standaard doos waar jullie alle ontvangen enveloppen op de grote dag in kunnen doen? Deze juten postzak (60x102cm) van Liefslabel past helemaal bij een hippe bruiloft in stijl!

Helemaal ontzorgd worden wat betreft bruiloft decoratie? Kies voor een van de stylingpakketten van Liefslabel. Zij nemen pompomms, lampionnen, ballonnen, persoonlijke slingers, bewegwijzering en nog veel meer mooimakers en verrassingen voor jullie mee. Terwijl jullie zelf aan de slag kunnen met andere dingen (of even kunnen chillen), versieren de dames van Liefslabel de hele locatie van boven tot onder!

De mooiste bruiloft decoratie op jullie bruiloft!

Ben je op zoek naar nog meer bruiloft decoratie? Nou, dan heb ik goed nieuws. Onze Lievelingsleveranciers verkopen namelijk prachtige en originele decoratie. Neem dus snel een kijkje!

Welke bruiloft decoratie is jouw favoriet?

Coverfoto: Rianne Fotografie