Misschien niet iets waar je als bruid direct aan denkt, maar een mode-bruiloft kan o zo mooi zijn! Hoe dan? Dat zie je in deze blog!

Toen ik deze foto’s voor het eerst zag was ik direct verliefd! Zo mooi, zo romantisch en toch ook zo modieus. De trouwjurken vind ik echt adembenemend mooi, en hetzelfde geldt voor de styling. En het servies? Mag ik dat asjeblieft hebben voor in huis? LIEFDE!

Minimalistisch, clean, strak, modern maar wel mét heel zachte, romantische kleuren. De trouwjurken in deze shoot zijn van de Vlaamse bruidsmode zaak The Ivory Club, en o zo mooi. Mijn favoriet? De Alexandra Grecco natuurlijk!

Maar wat ik misschien nog wel het mooiste vind in deze shoot? De combinatie van linnen, aardewerk en zachte roze tinten. Scroll snel verder en je begrijpt wat ik bedoel!

Leverancierslijst:
Planning en concept door Yaraphotography en Elysian
Fotograaf: Yara Photography
Headpieces: Elysian
Styling en bloemen: Fig and Forest
Haar en make-up: hair & Makeup By Nathalie van de Ven 
Bruidsjurken: The Ivory Club
Linnen: Arte di Vita
Servies: Imre Bergmann
Uitnodigingen en menu: Maud ter Beek
Trouwlocatie: Fabriek Zuidermeer