Deze blog is geschreven in samenwerking met Kaartje2go.

Ben je op zoek naar mooie trouwkaarten? Dan is deze blog voor jou! Want wist je dat je die ook ‘gewoon’ bij Kaartje2go kunt bestellen?! En dat er hele mooie tussen zitten…

De trouwkaarten zijn het eerste wat jullie gasten van de bruiloft gaan zien, dus het is wel zo leuk om daar even aandacht aan te besteden.

Hoe werkt het bestellen van trouwkaarten?

Super eenvoudig! Je begint natuurlijk met het kiezen van een ontwerp dat jullie mooi vinden (hieronder alvast wat inspiratie), of je kiest een blanco kaart waar je zelf mee aan de slag gaat. Vervolgens heb je bij alle kaarten de mogelijkheid om ze te bewerken. Wil je er bijvoorbeeld een foto in? Of extra tekst? Dat kan! Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en opties.

In de speciale kaartenmaker van Kaartje2go voeg je dit allemaal eenvoudig toe. Naast foto’s en tekst kun je ook figuren toevoegen die door ontwerpers gemaakt zijn. Dus mocht je nou echt niks kunnen vinden (ik betwijfel het…) dan kan je dus zelf aan de slag.

Naast het grafische ontwerp van de kaart heb je nog meer keuzes om te maken. Wil je een dubbele of enkele kaart? En welke papiersoort vind je mooi? Kies bijvoorbeeld voor luxe papiersoorten zoals parelmoer of linnen (of mijn favoriet: premium mat). En welke envelop wil je bij de kaart? Wist je dat je uit meerdere kleuren kunt kiezen?

Is je ontwerp af? Dan kan je een proefdruk bestellen. Dit kost je helemaal niks… Wel zo fijn bij zo iets belangrijks als je trouwkaarten toch?!

En ben je dan helemaal tevreden, dan komt wat mij betreft een van de mooiste dingen. Kaartje2go kan alles ook voor jullie versturen! Heerlijk!

Nieuw: sluitzegels!

Sinds deze week is er trouwens ook nog een leuk extraatje als je een set kaarten besteld (helaas niet als je ze door Kaartje2go laat versturen): sluitzegels! Dit zijn ronde stickers waarmee je de envelop dichtplakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gouden hartje? Of ‘ja’? Of ‘save the date’? Zo leuk! Je kunt ze hier vinden.

Mijn favoriete trouwkaarten en stationery

Op de website van Kaartje2go heb je behoorlijk wat te kiezen. En naast al die ontwerpen kun je ze dus ook nog allemaal aanpassen (zoals je hiervoor al kon lezen). Uit al die opties zijn dit mijn favorieten:

Met bloemen

Ik ben groot fan van trouwkaarten met bloemen, bladeren en andere natuurelementen. En gelukkig is er keuze genoeg! Of je nu van veel kleur houdt, of het liever wat rustiger hebt. Bijna alle ontwerpen zijn ook nog eens als set te bestellen, dus je kunt ook vast menukaarten kiezen. Zo leuk!

Grafische trouwkaarten

Wat minimalistischer en met een strak design. Ook die zijn te vinden bij Kaartje2go!

Tropische trouwkaarten

De jungle sferen zijn nog steeds erg in trek als het op trouwen aankomt. Dus waarom zou je dat niet alvast in je stationery laten zien?!

Welke trouwkaarten zijn jouw favoriet?

[GESLOTEN] Winactie: win een kaarttegoed van €60,-

Heb jij je toekomstige trouwkaarten gespot bij de collectie van Kaartje2go? Dan heb ik goed nieuws voor je, je kunt namelijk een kaarttegoed van €60,- winnen! Hoe? Door een reactie op onze Facebookpost over deze winactie. Tag hierin je aanstaande en vertel welke trouwkaarten jouw favoriet zijn. Op maandag 3 september maken we de winnaar bekend. Let op: door mee te doen aan deze winactie ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.