Lievelingsleverancier – Hoe word je het en wat zijn de voordelen?

Een Girls of honour lievelingsleverancier, dat zegt wat over jou. Dat zegt iets over de kwaliteit en creativiteit van je werk. En dat is precies waarom we deze selecte groep een plek bieden op onze website! Voor een bruidspaar is het trouwlandschap soms een oerwoud waarin ze niet meer kunnen vinden wat nu echt bij ze past, en dat is iets waar we hen juist graag bij willen helpen. Daarom maken wij alvast een voorselectie.

Een lievelingsleverancier is iemand die kwaliteit levert, iemand die creatief is en voorop loopt op het gebied van trouwen. Maar het is ook iemand die met hart en ziel van zijn vak houdt, en iemand die er van geniet om voor elk bruidspaar een steentje bij te dragen aan een onvergetelijke dag.

UPDATE: Geen plek meer voor fotografen en stationery.

Aanmelden als Lievelingsleverancier

De voordelen voor lievelingsleveranciers

Zo’n leverancier kunnen wij met een gerust hart aan onze lezeressen aanbevelen. En dat doen we dan ook graag! Als lievelingsleverancier heb je de volgende voordelen:

  • Je staat in onze selectie lievelingsleveranciers. Een onderdeel dat prominent op de site te vinden is;
  • Real weddings en styled shoots van lievelingsleveranciers krijgen voorrang;
  • Ook op onze social media promoten we regelmatig de leveranciers waar wij blij van worden;
  • Je krijgt de speciale ‘Girls of honour lievelingsleveranciers’-button!
  • Korting op advertentiemogelijkheden
  • Leuke meetings en leerzame workshops

Hoe word ik lievelingsleverancier?

Nou, niet zomaar. Omdat we beperkt plek hebben is onze selectie streng. We zoeken leveranciers die echt kwaliteit bieden. Mensen die hun strepen hebben verdiend in de branche. Daarnaast moet je natuurlijk ook bij Girls of honour passen! We willen onze lezeressen graag in contact brengen met leveranciers die een vergelijkbare stijl en kwaliteit hebben (en een beetje humor, we houden van lachen!). En er moet natuurlijk ook plek zijn. In de meeste categoriën hebben we plek voor 10 Nederlandse leveranciers, de uitzonderingen zijn trouwlocaties (50 plekken in Nederland) en fotografen (20 plekken voor Nederlandse leveranciers).

Omdat wij ons merk aan jouw bedrijf verbinden vinden we het belangrijk om jou en je bedrijf te leren kennen. Trouwen doe je toch ook niet na de eerste ontmoeting?! Daarom kun je je aanmelden via ons aanmeldformulier, op die manier leren wij jou beter kennen en kunnen we goed kijken of we een match zijn.

Aanmelden als Lievelingsleverancier

Meer informatie

Wil je meer informatie? In onze presentatie lees je alles over onze site, de bezoekersaantallen en nog veel meer. Klik hier om hem te bekijken.

Kosten

De kosten varieren per land en per categorie. Wil je weten hoeveel je kwijt bent per jaar? Stuur dan een e-mail naar Marit.