Lievelingsleverancier – Hoe word je het en wat zijn de voordelen?

Een Girls of honour lievelingsleverancier, dat zegt wat over jou. Dat zegt iets over de kwaliteit en creativiteit van je werk. En dat is precies waarom we deze selecte groep een plek bieden op onze website! Voor een bruidspaar is het trouwlandschap soms een oerwoud waarin ze niet meer kunnen vinden wat nu echt bij ze past, en dat is iets waar we hen juist graag bij willen helpen. Daarom maken wij alvast een voorselectie.

Een lievelingsleverancier is iemand die kwaliteit levert, iemand die creatief is en voorop loopt op het gebied van trouwen. Maar het is ook iemand die met hart en ziel van zijn vak houdt, en iemand die er van geniet om voor elk bruidspaar een steentje bij te dragen aan een onvergetelijke dag.

DEZE CATEGORIEËN ZIJN VOL:

 • Fotografen
 • Bruidsmode
 • Stationery
 • Weddingplanners
 • Styling en verhuur
Aanmelden als Lievelingsleverancier

Girls of honour MeetUp

Omdat ik het leuk vind om leveranciers persoonlijk te ontmoeten, organiseer ik eens in de zoveel tijd de Girls of honour MeetUp in mijn kantoor in Utrecht. Dit is een gezellige ‘borrel’ met maximaal 8 andere leveranciers om elkaar op een vrijblijvende manier te ontmoeten. Zo kunnen we meteen kijken of we bij elkaar passen, en zie jij meteen wie nou die dame achter Girls of honour is ;) De eerstvolgende MeetUp is in 2019 (datum later bekend).

De voordelen voor lievelingsleveranciers

Zo’n leverancier kunnen wij met een gerust hart aan onze lezeressen aanbevelen. En dat doen we dan ook graag! Als lievelingsleverancier heb je de volgende voordelen:

 • We bieden je een bedrijfspagina op Girlsofhonour.nl/lievelingsleveranciers waardoor je kliks krijgt naar je eigen website;
 • Deze kliks zijn van zeer goede kwaliteit omdat ze uit onze branded omgeving komen;
 • Voor een kleine vergoeding kun je deelnemen aan workshops waar we training en toelichting geven over online marketing;
 • Je krijgt toegang tot het Girls of honour netwerk; een Facebook groep en borrels;
 • Je krijgt 50% korting op onze advertentiemogelijkheden;
 • Je ontvangt een aantal keer per jaar een nieuwsbrief specifiek voor Lievelingsleveranciers met tips en adviezen.
 • NIEUW: Een plekje in de Lievelingsleveranciers-lijst in ons magazine (jaarlijks nieuwe editie)!
Wat verwachten we van jou (dit is geen must, maar wel sterk aangeraden)?
 • We verwachten van jou betrokkenheid bij Girls of honour wat zich o.a. uit in minimaal 1 real wedding per jaar, die past bij de eisen van Girls of honour;
 • Je bent zelf verantwoordelijk om zoveel mogelijk gebruik te maken van alle mogelijkheden die Girls of honour je biedt;
 • We raden je daarnaast aan om de Girls of honour Lievelingsleverancier button op je website te zetten om de betrouwbaarheid van je merk te verhogen.

Hoe word ik lievelingsleverancier?

Nou, niet zomaar. Omdat we beperkt plek hebben is onze selectie streng. We zoeken leveranciers die echt kwaliteit bieden. Mensen die hun strepen hebben verdiend in de branche. Daarnaast moet je natuurlijk ook bij Girls of honour passen! We willen onze lezeressen graag in contact brengen met leveranciers die een vergelijkbare stijl en kwaliteit hebben (en een beetje humor, we houden van lachen!). En er moet natuurlijk ook plek zijn. In de meeste categoriën hebben we plek voor 10 Nederlandse leveranciers, de uitzonderingen zijn trouwlocaties (50 plekken in Nederland) en fotografen (20 plekken voor Nederlandse leveranciers).

Omdat wij ons merk aan jouw bedrijf verbinden vinden we het belangrijk om jou en je bedrijf te leren kennen. Trouwen doe je toch ook niet na de eerste ontmoeting?! Daarom kun je je aanmelden via ons aanmeldformulier, op die manier leren wij jou beter kennen en kunnen we goed kijken of we een match zijn.

Aanmelden als Lievelingsleverancier

Meer informatie

Wil je meer informatie? In onze presentatie lees je alles over onze site, de bezoekersaantallen en nog veel meer. Klik hier om hem te bekijken.

Kosten

De kosten voor een jaar vallen binnen drie categorieën die zo zijn opgebouwd door te berekenen wat een klik waard is. Een fotograaf haalt nou eenmaal meer waarde uit een klik dan een bloemist. In principe zijn er drie categorieën:

 • Laag segment -> 199 euro exclusief btw per jaar
 • Midden segment -> 249 euro exclusief btw per jaar (hier valt ongeveer 75% van de leveranciers in)
 • Hoog segment -> 299 euro exclusief btw per jaar

Wil je weten in welk segment jij valt? Stuur dan een e-mail naar marit @ girlsofhonour.nl.