Vind jij het ook altijd lastig om kerstcadeautjes voor je lief te scoren? Nou, ik help graag! Dus ik zocht er vast wat uit voor je vriend of vriendin.

Heb jij de kerstcadeautjes voor je lief al in huis? Of bewaar je dat altijd tot het laatste moment? Ik merk dat ik toch wel vaak echt vraag wat hij wil hebben, maar dat ik voor vriendinnen veel sneller klaar ben. Toch is het me gelukt om voor mannen en vrouwen 6 toffe kerstcadeautjes uit te zoeken. Ik ben benieuwd wat jij er van vindt!

Kerstcadeautjes voor je girlfriend

Een horloge is eigenlijk altijd wel goed, toch? En zeker dit fijne exemplaar van Cluse. Zelf heb ik een zwarte met een leren bandje, past bijna overal bij.
Cluse horloge, € 99,95

Roze is hip! En deze poster van Manana Manana vind ik echt helemaal het einde. Hij hangt al bij veel bloggers in huis, dus dit is volgens mij voor bijna elke vrouw een tof cadeau!
Poster ‘well hello’ van Manana Manana, €30.00

Nagellak stinkt! Maar deze dus niet! De lak is niet schadelijk voor je agels, en je kunt hem van je nagels aftrekken als je hem zat bent. Ik vind het heerlijk…
Natuurlijke nagellak ‘Little Ondine’ (mijn favoriet!), €15,95

Hoe leuk is deze kleurrijke kalender? Die fleurt je huis helemaal op!
Kalender voor 2018 van Dreamkey, € 25,95

Vega leather, heb jij er wel eens van gehoord? Ik namelijk niet, maar het bestaat dus, en deze mooie portemonnee is ervan gemaakt. Fijn gevoel!
Roze portemonnee van vega eco leather, €64,00

Pins zijn echt mijn nieuwe verslaving. En hoe leuk is deze set?! Die maakt van elke simpele outfit een feestje.
5 pins voor maar 10 euro!

Kerstcadeautjes voor je boyfriend

Ik heb al ZO vaak met deze beamer voor je mobiele telefoon in mijn handen gestaan… Hoe leuk is dat?!
Beamer voor je mobiele telefoon, € 19,95

In eerste instantie is een magazinerek misschien wel heel vrouwelijk, maar ‘plot twist’! Haha, er zit ook een wc-rol aan. Lekker mannen magazine erin, en dan is het toch een supertof cadeau?!
Magazinerek voor op het toilet (hihi), € 34,15

Ook voor mannen kan een mooi horloge eigenlijk niet ontbreken. Mijn vent heeft er ook al een van mij gehad, maar als ik er nu een zou moeten uitzoeken zou het deze worden!
Horloge van Komono, € 89,95

Ik hou van dit boek! Hendrik is hilarisch!
Boek ‘Pogingen iets van het leven te maken’, €18,99

Deze E-reader heb ik zelf afgelopen verjaardag gekregen. En hij is ZO fijn! Ik probeer steeds meer te lezen, en een E-reader is dan toch wel heel lekker.
Kobo E-reader (ik heb deze ook, zo fijn!), €119,99

Moet jouw vent zijn mancave of kantoor nog wat opleuken? Dan is deze poster een goed idee!
A4 poster ‘read between lines’, €9,95

Heb jij al kerstcadeautjes voor je lief?