Zijn jij en je lief nog op zoek naar iets om te doen deze zomer? Wij zochten de leukste dates voor je uit!

In kannen en kruiken

In augustus kun je in Amersfoort en Maastricht bier en wijn proeven. Uiteraard onder het genot van een lekker hapje, want er zijn ook een heleboel foodtrucks die meewerken aan dit fijne festijn! In Amersfoort kun je terecht van 10 tot 13 augustus en in Maastricht van 17 tot en met 20 augustus. De toegang is gratis, je koopt alleen je eerste glas. Meer weten? Check de website!

Walibi met korting

Zijn jij en je lief wel in voor wat adrenaline? Dan is Walibi het pretpark voor jullie! Bij Hema vond ik ook nog eens een goeie deal; Walibi tickets voor 25 euro in plaats van 35! Wel snel zijn, want de actie is niet heel lang meer beschikbaar.

Koop voor 6 augustus je Walibi tickets bij HEMA.


Foto: Maxime Dufour

Noorderbrugparade

Dit evenement vond ik op Facebook, dus heel eerlijk gezegd kan ik je geen beloftes doen… Maar het ziet er zo creatief uit, dat ik het er toch bij zet! De Noorderbrugparade is een samenwerking van straattheateracts, iets wat ik zelf altijd heel erg tof vind. Het vind plaats op zondagavond 20 augustus en het voorprogramma begint om 19:30 uur. Meer informatie vind je hier, en bovenstaande foto belooft al veel goeds toch?!

Opera aan Zee

Ik vind opera heel erg bijzonder. Je kunt meestal geen klap verstaan van wat er gezongen wordt, maar ondertussen voel je de emoties tot in je tenen… De naam van dit evenement is wel wat misleidend; de opera is niet aan zee. Waarom dan deze naam? Omdat het wel elke keer op een bijzondere locatie is! Wil je er graag bij zijn? Dat kan nog op zaterdag 26 augustus of zondag 27 augustus. Kijk op de website voor meer informatie.

Burgers Zoo mangrove

Volgens mij staat er bijna elke blog met dates wel een dierentuin in mijn lijstje… Waarom? Omdat ik er zelf echt dol op ben! Burgers Zoo staat momenteel bovenaan de lijst omdat ze sinds kort een nieuw gedeelte hebben geopend; een mangrove. Hoe tof?!

En, welke dates zetten jullie in je agenda?

Coverfoto: Unsplash / Rawpixel