Heb jij je vriendinnen als bruidsmeisjes gevraagd? Dan ben je vast op zoek naar leuke jurken voor bruidsmeisjes. Mooi! Want wij zochten ze vast voor je uit.

Wij zijn zelf groot fan van korte jurken voor bruidsmeisjes. De bruid is nou eenmaal het stralende middelpunt, en hoe mooi is het als zij dan ook als enige een lange jurk aan heeft? Aan de andere kant is het ook wel fijn om ‘partners in crime’ te hebben die begrijpen hoe irritant die lange jurk is…

De jurken

Jurken voor bruidsmeisjes 2
Heb je een klassieke bruiloft? Dan is dit gestreepte jurkje perfect voor jouw bruidsmeisjes. Je koopt deze jurk bij Forever21 voor €13,45.

Jurken voor bruidsmeisjes 1
Ik hou van de boho look! Deze jurk zie ik dan ook voor me bij een festival bruiloft met een bruid met bloemen in het haar… Je koopt de jurk voor €12,45 bij Forever21.

Jurk-bruidsmeisjes-10
Deze jurk is beschikbaar in wel acht kleuren! Door de lange mouwen is hij perfect voor bruiloften in de herfst of winter. Het hoedje erbij maakt het wat mij betreft helemaal af. Deze jurk is helaas niet meer te koop. Check voor meer inspiratiie onze andere blog over jurken voor de bruidsmeisjes!

Jurk-bruidsmeisjes-9
Ik ben een groot fan van simpele jurkjes. Deze vind ik dan ook erg mooi! Deze worden helaas niet meer verkocht. Check voor meer inspiratie onze andere blog over bruidsmeisjesjurken!

Jurk-bruidsmeisjes-8
Ga je voor een chique bruiloft? Dan is dit misschien wel de jurk voor jouw bruidsmeisjes! Deze jurk wordt helaas niet meer verkocht. Check voor meer inspiratie onze ander blog over jurken voor de bruidsmeisjes!

Jurk-bruidsmeisjes-7
Blauw is een kleur die bijna iedereen goed staat. Deze jurk past vooral goed bij klassieke bruiloften. Je koopt hem voor €23,50 bij Forever21.

Jurk-bruidsmeisjes-6
Strapless jurken zijn toch wel favoriet voor bruiloften. Deze jurk is er in het zwart en in het blauw. Hij kost €42.86 bij Asos.

Jurk-bruidsmeisjes-5
Ik ben gek op zwierige jurkjes, en dit is dan ook mijn favoriet! De kleur is perfect voor een lente bruiloft. Je koopt dit jurkje voor €50.00 bij Asos.

Jurk-bruidsmeisjes-4
Hebben jullie een romantische bruiloft? Deze schattige kanten jurk vinden wij prachtig. Let ook even op de strikjes op de rug… Cute! Je koopt hem bij Forever21 voor €27,50.
Jurk-bruidsmeisjes-3
Heb je een glamorous bruiloft? Dan is deze metallic jurk perfect! Ook verkrijgbaar in zilver en goud. Je koopt hem bij Forever21 voor €27,50.