Natuurlijk is elke bruiloft een fantasie(droom) die uitkomt, maar voor dit thema hebben we het over de fantasybruiloft die je zo terug zou kunnen zien in Lord of the Rings of Game of Thrones (maar dan met een betere afloop)!

Als Leona voor een thema zou gaan voor een bruiloft zou het stiekem toch wel zoiets zijn (misschien krijg ik zelfs wel mijn hele familie in kostuum). Fantasy is natuurlijk niet alleen het middeleeuwse soort van thema dat ik hier heb uitgewerkt, het kan ook heel goed een Harry Potter bruiloft zijn, of een van deze thema’s. Maar wat kun je nou echt niet missen voor een fantasy spektakel?

Een kick-ass jurk

fantasy wedding dress
Foto: Laura Dee

Mogelijk met accessoires zoals pijl en boog. Deze jurk is een awesome two-piece/croptop, maar je kunt het zo gek maken als je zelf wilt natuurlijk. Lang en flowy? Gigantische baljurk? Mouwen tot op de grond? Waarom niet? De geweldige enchanted jurken in deze blog zijn ook een goed voorbeeld!

Een toffe locatie

Bos, heide, Kasteel! Waar past jouw thema het beste?


Foto: Laura Dee
Foto: Madame Poppy

Headgear


Foto: Forma Photography

Ok, dit hoeft niet per se, maar het is wel tof! Een kroon of een sierlijke hoofdband kan je outfit helemaal afmaken!

Hoe dan ook: accessoires


Foto: Madame Poppy

Foto: Forma Photography

En natuurlijk…

Familie/vrienden die je zo gek kunt krijgen dat ze een kostuum aandoen, zodat je écht het gevoel hebt in een fantasyboek te zijn beland.


Foto: Laura Dee

Wie ziet dit ook wel zitten?

Coverfoto: Madame Poppy