Ook al is de zomer nog steeds mega populair, de hersftbruiloft krijgt ook steeds meer liefhebbers. En als je nu om je heen kijkt snap je wel waarom toch?! Daarom deze blog met inspiratie!

De herfst, ik kan er enorm van genieten, en ja, zelfs van de storm! Het mooist vind ik toch wel de prachtige aardse, donkere kleuren. Van dieprood tot bruin en paars, en van geel tot oranje. Op een of andere manier asocieer ik de herfst en haar kleuren met warmte en gezelligheid. En dat is toch perfect voor een bruiloft?! Ik vind het dan ook super om te zien dat steeds meer bruidsparen een herfstbruiloft plannen.

Waar moet je over nadenken bij een herfstbruiloft?

Natuurlijk zijn er wel extra voorzorgsmaatregelen die je moet nemen. De kans op regen is een stuk groter, en ook de temperatuur is wel een dingetje. Maar om eerlijk te zijn is regen in Nederland eigenlijk altijd een mogelijkheid… Zelfs al trouw je midden in de zomer! Het voordeel van een hersftbruiloft is dat je veel meer rekening gaat houden met regen. Een buitenbruiloft is nog steeds een optie, maar zeker niet zonder tent. En hoe romantisch is het om ook dekentjes uit te delen? Of wat dacht je van een groot vuur?

Wil je een herfstbruiloft organiseren? Check dan zeker ook even ‘mijn’ weddingplanners en bruiloft stylisten. Want ook deze foto’s zijn zo mooi geworden door het werk van experts. En zeg nou eerlijk, dit is toch prachtig?!

Het team van deze shoot:
Fotografie: Arma Fotografie en Mandy Aileen Photography
Styling: Best Day Ever Events
Visagie & Haar: Marion de Waard
Trouwjurk: Covers Couture
Pak bruidegom: eigendom van bruidegom