In de voorbereidingsperiode voor jullie bruiloft, kun je als aanstaande bruid nooit genoeg beauty inspiratie opdoen. Weet jij al wat je doet met je nagels, make-up en haar? In deze blog vind je diverse voorbeelden en wie weet vind je hier wel jouw bruidslook!

Ben je op zoek naar de beste leveranciers om jouw haar en make up te doen? Dan ben je bij mijn Lievelingsleveranciers aan het juiste adres! Dit zijn de allerbeste leveranciers in Nederland en België, persoonlijk door mij geselecteerd. Hieronder delen ze vast wat inspiratie voor bruidskapsels met je!

Ik zoek een hair + make up artist

Nude look

Esther van ’t Zelfde verzorgde de nude look van deze bruid. “Bianca houdt enorm van de natuur en van puurheid. Daar past de prachtige trouwlocatie midden in het bos helemaal bij, net als haar natuurlijke make-up en haar coupe heel vrouwelijk naar één kant, met een lok die zij dagelijks gewend is zo te dragen. Daarmee bleef Bianca zo dicht mogelijk bij zichzelf, maar dit is wel de mooiste versie van haarzelf!”

Foto’s: Renske Meinema

Bladgoud in je haar

Houd je van de kleur goud en komt die ook terug in jullie bruiloft versiering? Wat dacht je dan van dit superromantische opsteekkapsel met bladgoud, gemaakt door Marianne Roza van The Beautiful Bride Company!

Foto’s: Ruud C

Vrouwelijk stoer

Esther van ’t Zelfde laat zien dat een bruidskapsel helemaal niet per se heel romantisch hoeft te zijn. Het kan ook heel stoer met een vrouwelijke touch, zoals bij deze bruid met een dikke vlecht met bloemetjes erin verwerkt.

Foto’s: Noesj Moments

Manicure inspiratie

Wil je als bruid ook graag iets speciaals op of met je nagels, maar hoeft het ook weer niet al te gek voor jou? Dan is dit misschien een voorbeeld voor jou: simpel en het lijkt een beetje op de gewone french manicure, maar het is toch net anders en opvallend, door de extra lijntjes op de nagels.

 

Foto: Tamara van Blik en Bloos Fotografie

Met een haarbandje

Soms kan je look juist heel mooi zijn door het simpel te houden. Giolina van The Beautiful Bride Company koos ervoor om deze bruid te laten shinen met een kanten haarbandje.

bruidskapsels voor krullend en kroeshaarbruidskapsels voor krullend en kroeshaar

Foto’s: Anouk Fotografeert

Inspiratie van tv

Laat je voor je bruidslook inspireren door je eigen idool of favoriete actrice. Deze bruid werd zich bijvoorbeeld geïnspireerd door een van de bijzondere kapsels uit de serie Game of Thrones! Marianne Roza van The Beautiful Bride Company maakte het bij haar na.

Foto’s: Ruud C

Of wat dacht je van dit mohawk bruidskapsel, ook van de hand van Marianne Roza van The Beautiful Bride Company?

Foto’s: Wianda Bongen Photography

Dreadlock bruid

Misschien hebben jullie hier en daar op deze site al eens een foto van mij voorbij zien komen – ik was, met mijn dreadlocks (die ik al sinds 2003 heb!), een echte dreadlock bruid, foto door Ruud C.

Marianne Roza van The Beautiful Bride Company maakte van deze vrouw ook een dread bruid, door deze bijzondere ‘updo’ met dreadlocks.

Foto’s: Raisa Zwart

De awesome afro

Sinds de bruiloft van Solange Knowles zien we steeds meer bruiden die hun afro vrij simpel houden op hun trouwdag. Toch net een beetje opfleuren? Steek een of meerdere bloemen in je haar en you’re good to go! Deze mooie look werd gemaakt door Giolina van The Beautiful Bride Company.

Foto’s: Josè Chan

Zoek je nog veel meer inspiratie voor je bruidskapsel en looks?! Klik dan hier voor al onze blogs over beauty voor de bruid.