Een huwelijksreis zoals het bedoeld is; lekker all inclusive. Nergens over nadenken, je gewoon heerlijk laten verzorgen en alleen maar samen ontspannen! Geloof ons, dat is na zo’n drukke bruiloft ook het enige waar je zin in hebt ;).

Aruba baby!

Van al deze vakanties zou ik deze het liefst per direct boeken. Hallo heerlijk blauw water, hallo mega all inclusive verzorging, hallo tropische temperaturen, hallo zon… Mag ik? Aruba is wat mij betreft zo’n plek voor de ultieme huwelijksreis. Wat houdt je nog tegen?

Boek deze trip naar de zon vanaf €1.481 per persoon

Huwelijksreis -All inclusive 3

Lekker warm en lekker dichtbij

Lanzarote is zo’n land wat er (voor mij) heel anders uitziet, maar eigenlijk heel erg dichtbij is! De kamelen, cactussen en het vele zand maken dit land tot een soort van Oosterse droom, en dan zit je ook nog eens met je gat in een heerlijke villa! Alles is voor je geregeld, en de temperaturen zijn er bijna altijd hoog. Als jullie gaan, mag ik dan mee? ;)

Boek deze heerlijke vakantie vanaf €399,00

Huwelijksreis -All inclusive 1

Origineel Oostenrijk

Voor een all inclusive vakantie denk je misschien niet meteen aan Oostenrijk. Toch zou ik heel graag eens naar dit mooie land vertrekken. Wat me eraan trekt? De prachtige natuur bijvoorbeeld, en de heerlijke wellness (oh hallo sauna!). Als je op zoek bent naar een combinatie van mooie natuur en ultieme ontspanning, dan zit je hier goed! Elke dag staat je ontbijt, lunch en diner weer voor je klaar. Het enige wat jij hoeft te doen is relaxen…

Je boekt deze vakantie vanaf €289,00 per persoon, dus waar wacht je nog op?

Huwelijksreis -All inclusive 2

Magisch Marokko

Met Glenn ben ik twee jaar geleden rond getrokken door Marokko. Wat een prachtig en veelzijdig land! Ook Erica is een groot fan van Marokko. Als je van cultuur en natuur houdt is Marokko echt een aanrader, en zeker als je in zo’n heerlijk hotel zit als dit. Het zwembad is een aanrader, maar ook het eten is fantastisch. Daarnaast is het hotel heel traditioneel Marokkaans ingericht, alsof je je in een sprookje van duizend-en-één-nacht bevindt! Agadir ligt aan zee, maar er zijn vanaf deze stad ook genoeg trips naar andere mooie plaatsen te doen. Marokko is echt magisch.

De prijzen voor Marokko zijn ook een lachertje, boek hier vanaf €392 per persoon.

Huwelijksreis -All inclusive 5

De beach van Bulgarije

Wil je wel de luxe van all inclusive? En de temperatuur van een warm land? Maar niet de hoofdprijs betalen? Dan is Bulgarije wat mij betreft een hele goede optie. Dit resort krijgt een hele hoge beoordeling, je gaat hier dus heerlijk genieten! Ben je het strand even zat? Er is ook een heerlijk wellness gedeelte in het hotel.

Genieten doe je in Bulgarije al vanaf €412 per persoon. Je scoort deze deal hier!

Huwelijksreis -All inclusive 4

Zit jouw huwelijksreis er nog niet tussen? Bekijk dan ook onze blog met Zon, zee en strand-honeymoons! Die vind je hier.