Of je nu een strapless jurk draagt, of een jurk met een laag decolleté. Vaak heb je net even andere lingerie nodig dan normaal. Met deze handige bruidslingerie komt je al een heel eind verder!

Handige-bruidslingerie-1
Met deze ‘low back strap’ kun je een eigen BH lager ‘trekken’. Ik heb deze ooit al eens gebruikt bij een avondjurk met zeer lage rug. Was zeker geslaagd! De ‘low back strap’ kost € 9.99.

Handige-bruidslingerie-2
Heb je een jurk die op veel plekken open is? Dan is een plak BH misschien wel de oplossing. Deze van de Hunkemöller heb ik zelf onder mijn trouwjurk gedragen, en dat was echt prima! De plak BH kost € 29.99.

Ben je bang dat je jurk openvalt? Zorg dan ook altijd voor een rol fashiontape. Met dit tape plak je je kleding vast aan je huid (ook handig bij korte rokjes die op hun plaats moeten blijven). Fashiontape kost € 4.99.

Handige-bruidslingerie-3
Draag je een jurk met een racerback? Lucky you! De oplossing is heel simpel; koop een fashion clip! Op die manier kan je een prachtige BH dragen die je alleen maar even in het midden vast hoeft te zetten. Kosten? € 3.99.

Draag je een strapless jurk? Dan wordt vaak aangeraden om een body of korset te dragen. Wil je dit liever niet? Dan kun je natuurlijk ook een strapless BH proberen. Kies voor een huidskleur, die valt sowieso niet op. Deze BH kost € 29.99.

Handige-bruidslingerie-4
Is er echt geen oplossing te vinden, maar durf je toch niet helemaal naakt? Dan zijn deze nipple covers een uitkomst (zeker ook als je jurk van een dunne stof is, if you know what I mean). Ze kosten € 9.99 per paar.

Wil je graag een normale BH dragen, maar zonder bandjes die zichtbaar zijn? Dan zijn er natuurlijk altijd nog siliconen BH bandjes. Ik ben zelf niet zo’n fan, want ze blijven toch altijd een beetje zichtbaar. Maar als je echt niet zonder durft is dit natuurlijk beter dan opvallende bandjes. Deze bandjes kosten € 3.99.

Wat voor lingerie ga jij onder je jurk dragen? En ga je je nog omkleden voor de huwelijksnacht?

Bron cover foto: Roger Ottosso