Een grote afro, speelse vlechtjes of een twist out look. Het zijn stuk voor stuk prachtige bruidskapsels voor krullend en kroeshaar. Bekijk hier prachtige inspiratie voor jouw look!

Giolina Braun van de Beautiful Bride Company is haarstylist en make-up artist en creëerde special voor ons prachtige bruidskapsels voor krullend en kroeshaar.

Look 1: Kort en Speels

Een mooi bruidskapsel hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Dit kapsel is ideaal voor een speelse bruid! Het haar is de dag ervoor getwist voor een twist out look en vervolgens aan beide zijkanten getwist en vastgezet met een haarspeld. Het haaraccessoire aan een kant maakt het geheel af en geeft het een romantisch tintje.

bruidskapsels krullend en kroeshaarbruidskapsels krullend en kroeshaarbruidskapsels krullend en kroeshaar

Look 2: Een klassieke lage staart

Een strakke lage staart is perfect voor de moderne bruid die op zoek is naar een klassieke look. Om meer volume in de staart te creëren is het haar aan de zijkant vast gezet met speldjes. De witte haarband van de Beautiful Bride shop maakt het geheel af en voilàeen klassiek, modern bruidskapsel!

bruidskapsels voor krullend en kroeshaarbruidskapsels voor krullend en kroeshaarbruidskapsels voor krullend en kroeshaar

Look 3: Een getwist kunstwerk

Dit kapsel is elegant en lijkt veel ingewikkelder dan het is. Het haar is getwist en vervolgens vastgezet met speldjes. Je kan de twist alle kanten op vastzetten en het resultaat is een getwist kunstwerk. Het ideale bruidskapsel voor de bruid die wat anders wil, maar ook van simpel houdt.

Bruidskapsels kroes en krullend haar Bruidskapsels kroes en krullend haar

Look 4: Free the Fro

Veel vrouwen met kroeshaar worstelen met hun haar en ontkroezen het. De Natural Hair Movement, de keuze om het haar niet te ontkroezen, is een blijvende trend die daar verandering in brengt. En wij zijn er een grote voorstander van, want je bent prachtig zoals je bent! Prachtige afro’s en mooie lose krullen zijn bruidskapsels die daarom niet konden ontbreken in het rijtje.

bruidskapsels voor krullend en kroeshaarBruidskapsels kroes en krullend haar

Deze mooie looks zijn tot stand gekomen door dit team:
Haar en Make-up: Giolina Braun van The Beautiful Bride Company
Foto’s: Anouk Fotografeert
Haar accessoires: The Beautiful Bride Shop

Op zoek naar nog meer haarinspiratie voor je bruiloft? Lees dan ook:
– 3 kapsels met glitter voor ene chique bruid, romantische bruid en festival bruid!
– 7 x nonchalante bruidskapsels!