Ik ben gek op alles met glitter. En dus moest ik een keer kapsels met glitter proberen. Van chique tot festival, deze drie looks zijn echt de bom!

Zelf ben ik niet zo goed met creatieve kapsels (iets met een hand hebben, en dat is dan best ingewikkeld). Gelukkig wilde Mirjam Meijer graag helpen! Het is haar werk om bruidjes mooi te maken voor hun grote dag, dus ik was in goede handen… En om jullie ook te laten zien wat we ervan hebben gemaakt wilde Linda van Day of my life wel foto’s maken. Dat zijn onderstaande beelden geworden! Genoeg gepraat, tijd voor de beelden.

Look 1: chique met glitters

Deze eerste look is voor de bruid die wel iets anders wil, maar toch van een chique kapsel houdt. Het belangrijkste in deze look? Een hele strakke scheiding! Wat mij betreft zou dit een perfect kapsel zijn voor een winterbruiloft.

Look 2: romantisch en subtiel

Ben je gek van vlechten? En vind je glitters ook nog eens de bom? Dan is dit kapsel voor jou! Perfect voor een kerstbruiloft, of misschien wel tijdens oud & nieuw!

Look 3: festival extravaganza

Mijn favoriete look van de drie (wat ook wel te zien is aan de foto’s volgens mij, haha!). Deze look is echt niet voor iedereen… Maar hebben jullie een festivalbruiloft? Of gewoon alles lekker gek? Dan is dit toch awesome?!

Wil je weten hoe we deze kapsels gemaakt hebben? Check dan hier de video.

Welke van deze kapsels met glitter is jouw favoriet?

Foto’s: Day of my life