Een week geleden hebben Anouk en ik het eerste Girls of honour magazine gelanceerd met een superfijn feestje. Hoe leuk dat was? Dat lees (oke zie vooral) je in deze blog!

Een super awesome magazine moet je natuurlijk lanceren met een te gek feest. En dat hebben onze buren geweten, haha! Anouk en ik huren allebei een werkplek bij Hashtag Workmode in Utrecht, en voor de gelegendheid toverden we het om in een knalroze-discoballen-zuurstok-paradijs.

En dan zeg ik misschien wel ‘we’, maar eigenlijk is alles gedaan door ontzettend lieve collega’s uit de trouwbranche.

Robin en Esther van TELEUKEVENTDESIGN waren als eerst he-le-maal enthousiast over ons roze-feestjes-idee, en sprongen dus aan boord om ons mooie kantoor echt even next level te maken. Elvira van De Bloemenkeuken maakte het een waar bloemenparadijs met haar prachtige kunstwerken, Your Balloons maakte onze dromen waar met een roze ballonnen-waterval en Sprinkles Bakery bakte een volledige tafel vol met bruidstaarten en andere sweets waar alle gasten bij hebben staan kwijlen…

En het hoogtepunt; ‘de ceremonie’, waarbij Anouk en ik symbolisch het eerste magazine in handen kregen… Ceremoniespreker Arvin was echt onze held. Zonder dat wij het wisten had hij onze ouders erbij betrokken, waardoor het allemaal net even emotioneler voelde (het was net een bruiloft, haha!). Duizendmaal dank lieve Arvin.

En alles werd op de kiek gezet door vriendin Daisy Fotografie. Wilde je zelf aan de slag? Dat kon met de photobooth van SayKaas!

Kortom, we hadden ons geen betere lancering van het Girls of honour magazine kunnen voorstellen…

Dank aan deze fantastische leveranciers:
Foto’s: Daisy Fotografie
Styling en meubels: TELEUKEVENTDESIGN
Bloemen: De Bloemenkeuken
Taart en sweets: Sprinkles Bakery
Ballonnen: Your Balloons
Ceremoniespreker: Arvin
Photobooth: SayKaas