Het is best lastig om voor elke bruiloft weer een mooie feestjurk te vinden. Ideaal dus als je hem kunt huren! Bij 46 dresses kan dit, en hoe…

Ik vind het zelf vaak een behoorlijk ding; een feestjurk vinden voor een bruiloft. Je koopt hem liever niet bij de grote winkels, want dan is de kans groot dat iemand anders er al inloopt… Maar waar dan? Want zoveel geld uitgeven aan een jurk die je amper draagt, dat is ook niet echt een succes. Huren was voor mij ook niet echt een optie, omdat ik weinig zaken kende met mooie jurken. Tot nu dus!

Feestjurk van 46 dresses

Want bij 46 dresses vond ik binnen no time prachtige jurken om te huren… En ook helemaal niet voor een gekke prijs. De kosten zijn 29 of 59 euro voor een jurk. Goed te doen toch?! En het mooiste is, je helpt er ook nog eens een andere vrouw mee. Waarom? Omdat 46 dresses met het geld wat ze verdienen, nieuwe jurken koopt voor vrouwen in Nederland die dat goed kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een alleenstaande moeder die een jurk nodig heeft voor een sollicitatie. Een jurk geeft haar het vertrouwen om daar te stralen! Daarnaast helpt 46 dresses ook door deze vrouwen hun netwerk aan te bieden. Kortom, een prachtig doel om je geld aan te geven.

Een paar weken geleden ging ik langs bij eigenaresse Margo, en maakte daar deze video.

Mooie jurk gezien? Check dan hier de Facebook-pagina van 46 dresses, en huur ook een jurk. Ik ben heel benieuwd welke het gaat worden. Laat je het weten?

Coverfoto: Lively Photography