Wat als je zo verliefd bent dat je je trouwgeloften nog een keer naar elkaar wilt uitspreken (oftewel, een vow renewal)? En wat als je dat dan doet in een prachtig land zoals Marokko? Dit stel ging je voor, en dat wil je echt even zien…

Jullie weten ondertussen vast dat ik echt DOL ben op Marokko (en anders weet je het nu, haha), dus toen ik deze bloedmooie foto’s in mijn mailbox zag sprong ik zo ongeveer een gat in het plafond. Ik ben zelf ondertussen drie jaar getrouwd, en als we bij de vijf zijn denk ik dat ik heel graag een vow renewal zou doen. En dat zou toch echt wel een droom zijn om in Marokko te organiseren…

Het idee van een vow renewal is eigenlijk dat je elkaar nog eens een belofte van liefde en trouw doet. Misschien gek, aangezien je dat op je bruiloft toch ook voor je hele leven belooft, maar in een tijd van zoveel scheidingen vind ik het juist een prachtig idee! Je kunt volgens mij nooit genoeg liefde aan elkaar verklaren toch?!

Naar Marokko voor een elopement

Maar ‘gewoon’ trouwen in Marokko kan natuurlijk ook. Dit stel deed dan een vow renewal, het had net zo goed een elopement kunnen zijn! Met z’n tweetjes op reis, en dan zo intiem de liefde vieren. Het heeft echt wel wat toch?! Wil je meer lezen over de voor- en nadelen van een elopement? Dat kan in deze blog. Romantisch wordt het sowieso!

Het team van leveranciers:
Fotografie: Isis SturtewagenEsther van GeenenIlka van Wieren
Trouwjurk – Covers / Rembo styling
Trouwpak – critisized
Bloemen – edenique floral design
Linten – Edenique ribbon design
Sieraden – Bobini Roots
Stationary – isis Sturtewagen