Shannon en Sean vieren hun liefde op het prachtige stukje Californië tussen de heuvels. Een relaxte sfeer, mooie decoratie en een unieke jurk zorgen dat deze bruiloft helemaal bij Sean en Shannon’s relatie past. 

Kijk mee naar deze bohemian bruiloft op een Amerikaanse boerderij en laat je inspireren door de prachtige plaatjes en de originele details (zoals het roze haar van de bruid, pretty!).

Hoe heb je je trouwjurk gevonden? Welke jurk is het?
Ik werk in een trouwjurk boetiek, dus ik word constant omgeven door mooie jurken. In mijn hoofd bedenk ik bij elke jurk hoe de bijpassende bruiloft er uit zou zien. Maar niets voelde echt als ‘ons’. Uiteindelijk probeerde ik de Rue De Seine. Het was de perfecte jurk die onze relatie weerspiegelde; uniek. Als stel zijn Sean en ik heel eclectisch en ‘easy going’. We konden ons daarom ook niet voorstellen dat we een bruiloft zouden hebben met een strak schema. We wilden gewoon graag een dag hebben om onze liefde te vieren met onze familie en vrienden.

Wat was je favoriete onderdeel van de bruiloft?
Onze favoriete herinnering was de verrassing van de locatie. De locatie was zo anders dan andere locaties die we hadden gezien. Toen onze gasten omringt werden door de prachtige heuvels was het het allemaal zo waard. We vonden het geweldig dat we zo in de natuur waren en van elkaars gezelschap konden genieten terwijl we marshmallows roosterden.

Heb je nog een gouden tip voor aanstaande bruiden?
Je raakt zo makkelijk verstrikt in het voorbereidingsproces. De bruiloftsindustrie heeft zoveel ‘vereisten’ voor stellen, terwijl die niet eens voor iedereen hoeven te gelden. Mijn advies voor iedereen is, ‘Wees jezelf, ongeacht wat ze zeggen!’ zorg ervoor dat je je focust op wat jij belangrijk vindt. Of dat nou jouw jurk, muziek, eten of fotografie is. Je bruiloft zou jullie als stel moeten weerspiegelen. Als je je daar aan vasthoud, zal iedereen een geweldige tijd beleven!

Lijstje van vendors:
Fotografie: Evangeline Lane
Locatie: Wolf Feather Honey Farm, Temecula, California, USA
Jurk: Rue De Seine ‘Blossom’
Boetiek van de jurk: The Dress Theory, San Diego
Schoenen van de bruid: Valentino Rockstud Booties
Ring van de bruid: Trumpet and Horn
Jurken van de bruidsmeisjes: Show Me Your Mumu
Haar stylist: Jessica Moreno
Makeup: Melissa Rae
Outfit bruidegom: Bonobos
Ring van de bruidegom: Staghead
Stationary: The Cozy Gnome
Catering: Miho Catering
Desserts: Donut Star
Gehuurde meubels: Adore Folklore
Muziek: Songstruck DJ