Januari maakt mij altijd een beetje sip. De kerstversiering gaat weg, en buiten is het donker en koud. Maar deze gratis wall art maakt het weer een beetje beter!

Misschien ben ik de enige, maar als ik de kerstversiering weer opruim krijg ik de kriebels om het huis op een andere manier gezellig te maken. Het liefst koop ik een stuk of 20 nieuwe meubels (ooohhh die sale bij Made.com en al die fijne items bij Westwing) maar we zijn aan het sparen voor een reis. Dus nee Marit! Foei! Geen nieuwe meubels…

Maar wat dan wel? Ik ben aan de slag gegaan met de inrichting die er al is. Meubels een nieuwe kleur geven, een extra plant in plaats van een kerstboom, en een muur vol met nieuwe gratis wall art! En omdat ik er toch al mee bezig was, heb ik er meteen maar een blog aan gewijd. Want hallo, deze posters zijn echt ontzettend tof! Oh, ik heb trouwens een lichte voorkeur voor roze, haha! Dus vandaar de overvloed aan pink power.

Klik op de afbeelding die je leuk vindt, je gaat dan naar de website van de designer van de poster. Daar kun je hem vervolgens gratis downloaden. Awesome toch?!

Poster met blauwe steen // Sara Fitz

Poster ‘go get it girl’ (ook in andere kleuren) // Lovely Indeed

Roze poster ‘Everything is awesome’ // Lovely Indeed

Poster voor in de slaapkamer, hihi // Wall Art Addiction

Mijn favoriet! De duim omhoog // Sugar and Cloth

Officieel voor een babykamer, maar deze is leuk toch? // Little Inspiration

Grafische vormen // Life on Waller

En mijn ‘geheime plek’ voor gratis wall art…

Waar de meeste posters in mijn huis vandaan komen? Dat is de allerleukste website voor gratis foto’s: Unsplash.com. Ik scroll regelmatig door de nieuwste foto’s en heb ondertussen een ‘bord’ vol met de mooiste plaatjes (vind ik dan he, haha!). Ik heb dit bord nog nooit gedeeld, omdat ik ze eigenlijk voor mezelf wil houden (te eerlijk? ;p), maar als je hier klikt, dan vind je hem dus. Mijn geheime, mooie plaatjes. Hieronder drie van mijn favorieten.

Ik ben dol op planten! Maar in leven houden, daar ben ik iets minder goed in, haha! Dus op een foto? Dat is voor mij ideaal. // Unsplash

Een foto van de oceaan vind ik heel rustgevend als je echt een gallery wall maakt. Het idee heb ik ooit gezien in het huis van Whitney Port (ja, die van Lauren Conrad inderdaad, guilty!), en er hangt er bij mij thuis dus ook eentje. // Unsplash

Over deze foto twijfel ik al HEEL lang. Ik ben echt dol op dieren in mijn interieur, en die vind je dus overal terug (de monkey lamp van Seletti staat bovenaan mijn verlanglijst). En deze foto vind ik ontzettend grappig! En toch durf ik het niet… Zou jij het doen? // Unsplash

En, welke gratis wall art is jouw favoriet? Ik ben heel benieuwd! Stuur je een foto als hij hangt?