Als je moeder een prachtige boerderij met magische tuin heeft… dan plan je daar natuurlijk je eigen boerderij bruiloft! Met fantastische styling van Happy Vintage.

Waarom hebben jullie besloten om te trouwen?
Sinds we een zoontje hebben leek het me mooi om als gezin allemaal dezelfde achternaam te hebben. Ik heb dit een keer tegen Meidan verteld, maar verder hebben we het nooit echt over trouwen gehad. Meidan komt uit Israel en toen we daar op familiebezoek waren heeft hij me ten huwelijk gevraagd op het strand in Tel Aviv. Op zijn beste Nederlands vertelde hij me dat hij niets liever wil dan zijn achternaam aan mij geven.

Hoe heb je je trouwjurk gevonden? Welke jurk is het?
Een van de mooiste bruidswinkels zit hier in Nijmegen, Wild at Heart. Ik heb altijd gezegd dat als ik ooit ga trouwen ik daar mijn jurk ga halen. Zo gezegd zo gedaan! Het duurde ook niet lang voordat ik de perfecte jurk had gevonden. De jurk is van Daughters of Simone. Hij is simpel, maar omdat hij volledig van kant is, toch heel romantisch. Ik had het geluk dat ik twee keer in deze prachtige jurk mocht trouwen, want we hebben onze bruiloft nog een keertje over gedaan in Israël.

Wat was je favoriete onderdeel van de bruiloft?
Dat is lastig kiezen, maar we denken toch misschien wel de trouwceremonie. Dit was het begin, waar iedereen nog heel gespannen binnenkwam. Onze vrienden en familie uit zowel Israël als Nederland kwamen bijeen. Dit was voor ons een heel bijzonder moment. Mijn broertje heeft de ceremonie gesproken. Dit maakte het heel persoonlijk en hij wist het op een heel relaxte en humoristische wijze te brengen. De locatie was de sprookjesachtige tuin op de boerderij van mijn moeder en haar vriend. Tijdens de ceromonie werd er gezongen door Coen van Dijk, een fantastische muziekant. Dit alles samen was in één woord magisch!

Ben je ergens heel zenuwachtig over geweest? En viel dat uiteindelijk mee of tegen?
Vlak voor de ceremonie waren we allebei heel gespannen. Ik ben zelfs vergeten mijn bruidsboeket mee te nemen! Maar daar konden we achteraf wel om lachen. Toen ik het pad richting het ‘altaar’ overleefd had zonder over mijn jurk te vallen, toen was de grootste spanning voorbij en kon het genieten beginnen.

Wat vond je van het plannen van een bruiloft?
Er kwam meer bij kijken dan we van te voren gedacht hadden. Vooral omdat de bruiloft op eigen locatie plaats vond moesten we echt alles en iedereen inhuren. Het was veel werk, maar we deden het ook met veel plezier. Je trouwt maar een keer dus je wilt het dan graag ook goed regelen. Gelukkig bracht dit ook erg veel voorpret met zich mee!

Waar hebben jullie op bezuinigd?
Voor het feest hebben we gekozen voor een dj waarvan we wisten dat het dak eraf zou gaan. We hebben lang getwijfeld om een band in te huren, maar de bands die onze voorkeur hadden waren best prijzig. Uiteindelijk hadden we liever een goede dj dan een band die het net niet was.

En waarop juist niet?
De decoratie en de catering. Mooie aankleding en goed en lekker eten was voor ons erg belangrijk. Hierop hebben wij dan ook niet bezuinigd. We hebben genoten van het lekkere eten en de mooie aankleding en dat maakte het plaatje voor ons compleet.

Waar komt de versiering en aankleding voor jullie bruiloft vandaan?
Happy vintage! Na onze eerste afspraak met Joske, de eigenaresse, wisten we meteen dat onze bruiloft bij haar in goede handen was. En terecht! Ze had goede ideeën en dacht overal aan. Het zag er precies uit zoals wij in gedachten hadden, misschien zelfs nog beter.

Waar gaat de huwelijksreis heen?
Santorini! We gaan een weekje helemaal bijkomen op het Griekse eiland samen met ons zoontje. Vanuit Santorini vliegen we door naar Tel Aviv voor onze tweede bruiloft.

Lijstje van vendors: 
Fotograaf: Martijn Roos
Decoratie: Happy Vintage
Jurk: Wild at Heart
Haar styling: Scissors up
Visagist: Max Roelofs
Pak: Hoogenboom 
Ringen: Minouche en Rûne
Taart: ZOET Nijmegen
Bloemen: Suus bloem & meer
Springkussen: Bydorine
Photobooth: Taped photobooth
Dj: Koko Kelly
Zanger: Coen van Dijk
Catering: Etenswaar