Een kerstbruiloft? Of trouwen tijdens de jaarwisseling? Trouwen tijdens de feestdagen is supertof! Zeker omdat je extra kunt uitpakken met glitter…

Ik ben dol op december en alle feestdagen! Niet voor niets ben ik zelf ook in december getrouwd.. De vele lichtjes, kaarsen en glitters, ik kan er geen genoeg van krijgen! Combineer dat met mijn huidge lievelingskleur (roze!) en dan kan je begrijpen dat ik heeeel erg enthousiast wordt van deze heerlijke foto’s voor jullie bruiloft inspiratie.

Trouwen is gewoon het allerleukst als je er een feestje van maakt dat bij jullie past. Daarom vind ik het ook zo tof om dit soort shoots met jullie te delen, shoots die laten zien wat er allemaal mogelijk is. Roze details? Doen! Een tafelkleed van pailletten? Fantastisch!

En zeker als je een kerstbruiloft wilt organiseren, of elkaar het ja-woord wilt geven tijdens de jaarwisseling is glitter het juiste antwoord. Toch?!

Dus ja, ik ben mega trots dat ik deze roze, glitterende bruiloft shoot van een fantastisch team van leveranciers in de laatste dagen van dit jaar met jullie mag delen. Scroll erdoorheen, pin de foto’s ter inspiratie, benader deze leuke leveranciers en plan die droombruiloft!

Team van leveranciers voor deze shoot:
Fotografie: Nienke van Denderen
Planning en organisatie: Mrs. Klein weddingplanner
Styling, concept en organisatie: Oh happy day styling
Bloemen: De Bloemenkeuken
Trouwjurk: Rembo Styling via de Bruidshoek 
Trouwpak: Michael & Giso 
Bruidstaart: Bird on your Cake 
Stationery: Studio Spruijt 
Make up & nails: Netanya Lushen 
Haar: Lonneke van Dijk . fashion hair stylist
Haar accessoires: Fashionhairaccessories.nl
Sieraden: Concept Store MEI 
Ballonnen: Weddingdeco 
Champagneglazen: Festivitijd
Stoelen: Huurland Verhuur
Locatie: At the Binckhorst (Den Haag)
Verliefd stel: Jesse & Silke