Schoenen maken de bruid. Ofzo. Haha! Oke, om eerlijk te zijn is het natuurlijk de trouwjurk, maar deze droom trouwschoenen voor je bruiloft kunnen er ook wat van!

Ik ben dol op schoenen, dus ik zoek het liefst elke dag trouwschoenen voor jullie uit. Dit zijn mijn huidige favorieten!

Earthy neutral schoenen voor je bruiloft

You can’t go wrong with neutrals! Of het nou beige, zand, cognac of bruin is, neutraal gekleurde trouwschoenen zijn classy. En nog een voordeel: ze zijn een fijne toevoeging voor je collectie!

Beige schoenen met doorzichtige hak €39,95 // Fluwelen instappers € 48,99 // Bruine slingbacks €99 // Stoffen instappers € 38,99

Roze trouwschoenen

Roze is er om te blijven. En niet alleen voor meisje-meisjes! Op dit moment wordt roze keihard geclaimd door feministen. Ja we zijn vrouwen, en we zijn er trots op. Dus draag deze barbie-schoenen met trots!

Roze slingbacks € 58,99 // Neonroze doorzichtige pumps € 48,99 // Roze strappy pumps € 41,99 // Roze plateauzool hak €69

Assepoester ‘glazen’ muiltjes voor je bruiloft

Vroeger wilde ik heeeel graag een Disney prinses zijn (ja sorry, haha!). Dus trouwschoenen die eruit zien als de glazen muiltjes van Assepoester? Ik teken ervoor! Deze doorzichtige beauty’s zijn momenteel ook een enorme hit.

Doorzichtige pumps € 41,99 // Sandalen met doorzichtige hak € 35,99 // Doorzichtige pumps met lage hakken € 35,99 // Doorzichtige instappers € 48,99

Trouwen in felgekleurde schoenen

Of het nou knalrood of neongroen is, ik hou van bruiden die voor kleur durven gaan. Is het wat voor jou?

Neon groene pumps € 38,99 // Rode instappers €89

Welke trouwschoenen zijn jouw favoriet?

Coverfoto: Nienke van Denderen Fotografie