Als je langer samen bent kan je relatie soms wel wat extra’s gebruiken. Daarom deze ultieme bucketlist voor stellen! Bomvol awesome activiteiten >>

Begin een traditie

Glenn en ik zijn er zelf eentje begonnen voor Kerst: elke keer als we in een ander land zijn, of een leuke winkel of stad bezoeken, kopen we een kitscherige kerstbal. Het is supertof om onze kerstboom hier ieder jaar mee te versieren, en het worden er steeds meer! Stiekem dromen we af en toe ook even weg naar het moment dat eventuele kinderen de boom mee versieren en we ze bij elke kerstbal een verhaal kunnen vertellen. Maar een traditie kan natuurlijk ook ‘zaterdag-patatdag’ zijn! Of elke zondagavond thuisbioscoop in je pyjama, of… Wat het ook is, begin een traditie die echt van jullie is.

Boek een ‘couples-massage’

Ik ben dol op massages! En mijn vent gelukkig ook, dus we boeken regelmatig een couples-massage.

Prank-call een van je vrienden

Zo kinderachtig, maar daarom misschien wel extra leuk! Haha! Je vrienden belachelijk maken, ik zie het nog iets teveel alleen maar in series (hallo ‘That seventies show’ en ‘How I met your mother’) en iets te weinig in het echte leven. Maar soms mag je je best weer even kind voelen! Zeker met z’n tweetjes!

Plan een trip naar een onbekende plek

En ga samen op avontuur. Er is weinig dat leuker is dan een roadtrip met z’n tweetjes. Sla voldoende snacks in, maak een roadtrip-playlist en gaan met die banaan!

Maak een ‘date-pot’

Heb je even geen inspiratie voor datenight? Zorg dan dat je een zogenaamde ‘date-pot’ maakt. In deze pot stop je briefjes met allerlei fijne dates en als je geen inspiratie hebt haal je er eentje uit! Je kunt er natuurlijk ook een maandelijks iets van maken: elke maand doen jullie minimaal 1 date uit de ‘date-pot’. Check deze blog voor inspiratie.

Vind een stamkroeg

Hoe leuk is het als de barman jullie en je favoriete drankje kent? Wij hebben een bevriend stel die regelmatig naar hun stamkroeg gaan, en stiekem maakt me dat best jaloers (Kanaleneiland Utrecht is nog niet heel goed in het aanbieden van stamkroegen, haha!). Ze hebben er zelfs hun verlovingsfoto’s gemaakt!

Praat een dag lang met een accent

Hilariteit ten top. Ga bij voorkeur ook samen naar een museum of restaurant.

Lees hetzelfde boek

En begin je eigen boekenclub! Wat vonden jullie van het boek? Was het einde een verrassing? Welk karakter was jouw favoriet? En waarom?

Vind awesome double-date partners

Het is heerlijk om met z’n tweetjes af te spreken, maar het is bijna net zo leuk om met een ander stel af te spreken! (En soms ook wel eens goed voor de verandering, haha!) Ga op zoek naar een stel waar je bijvoorbeeld een specifieke passie mee deelt (Tennis? Spelletjes? De film? Voetbalwedstrijden?) en plan die afspraak.

Maak een tijdscapsule

Ook leuk om op je bruiloft te maken: een tijdscapsule. Wat je erin stopt? Een liefdesbrief, een foto van jullie tweeën en natuurlijk hoe jullie denken dat je leven eruit ziet over 5/10/20 jaar. Leg het vervolgens op een plek waar je niet steeds in de verleiding komt om de brief van je lief vast te lezen, maar ook weer niet zó goed verstopt dat je het nooit meer terug kunt vinden…

Gebruik een dag lang GEEN technologie

Is jullie telefoon, laptop en televisie ook regelmatig een afleidende factor in de relatie? Plan een dag in waar je totaal GEEN gebruik mag maken van technologie. De regels bepalen jullie natuurlijk zelf, maar het idee is om er echt even van los te komen en weer te focussen op elkaar.

Maak een roadtrip

Tja, deze moet gewoon op elke bucketlist toch?!

Doe een dag aan vrijwilligerswerk (of vaker!)

Als je je leven aardig op de rit hebt is het prachtig om in je vrije tijd anderen te helpen. Of dat nou bij het Leger des Heils is of bij een beach-clean-up, kies iets wat jullie hart heeft en maak de wereld een beetje mooier.

Ga op kroegentocht in je eigen stad

Weet jij eigelijk alle toffe kroegen in je stad wel te vinden? Ga samen op kroegentocht en ontdek nieuwe pareltjes! Wie weet zit jullie nieuwe stamkroeg er wel tussen…

Om te Pinnen en/of te downloaden, deze checklist:

Foto’s: Unsplash.com