Jullie gasten genieten de hele dag met jullie mee en dat levert natuurlijk geweldige herinneringen op, maar ook een tastbare herinnering is leuk om aan hen mee te geven. Zo denken zij ook na jullie grote dag nog regelmatig terug aan dat geweldige feest!

Champagne voor iedereen

Lievelingsleverancier Naomi van Naoom Events werkte onlangs mee aan een bruiloft waarbij het bruidspaar hun gasten bedankte met champagneflesjes van de slijterij. Niet alleen een leuk en lekker bedankje voor iedereen, maar ook nog eens hartstikke mooi als je de flesjes, zoals hier, in een hartvorm neerzet zodat het gedurende de dag dient als mooie decoratie!

Foto: Emma van der Schelde Fotografie

Bedankt, het was spektaculair!

Onze Lievelingsleveranciers van Weddingdeco.nl helpen je ook graag bij het vormgeven van leuke, mooie en originele bedankjes. Wat denk je bijvoorbeeld van deze lekkere spekbeker?

Foto: Weddingdeco.nl

Decoratie om na afloop mee te nemen

Over spectaculair gesproken: deze prachtige ballonnen zijn geweldige decoratie tijdens jullie bruiloft, maar daarna kun je ze toch niet allemaal mee naar huis nemen. Wat is er leuker om jullie bruiloftsgasten een bedankje mee te geven dat regelrecht van de party zelf komt? Geef hen dus allemaal zo’n toffe ballon mee, dan hebben zij er ook na jullie grote dag nog even plezier van én kunnen ze dankzij deze leuke deco in huis fijn nagenieten van het feest.

Foto’s: Nienke van Denderen

DIY bedankjes

Maak je graag dingen zelf? Sla dan aan de DIY en maak iets leuks met bijvoorbeeld deze schattige doosjes, glazen buisjes of zakjes. En die je kun je dan weer hartstikke leuk (en lekker) vullen met bijvoorbeeld bruidssuiker.

Foto: Weddingdeco.nl

Functioneel en leuk

Als jullie gaan voor een winterse bruiloft, dan is het leuk om jullie gasten een houten kerstbal met daarop ‘dankjewel’ en bijvoorbeeld jullie namen of bruiloft datum te laten zetten. Onze Lievelingsleverancier Joehoee! heeft verschillende exemplaren waaruit je kunt kiezen. Gaan jullie romantisch voor de kerstbal met het hartje, of voor die met het kerstachtige sterretje?

Foto: Joehoee!

Tijdens het diner kun je gebruik maken van mooie stoffen, persoonlijk voor alle gasten bedrukte servetten. Natuurlijk niet zo handig om de gebruikte exemplaren direct door je gasten te laten meenemen, maar wellicht is er een wasservice op de trouwlocatie aanwezig, óf kunnen jullie de gasten hun persoonlijke servetten later alsnog (schoongewassen) geven. Mooi aandenken aan een prachtige dag, toch?

Foto: Suegraphy

Iets duurzamer en kostbaarder, maar tegelijkertijd wel heel leuk, is deze broodplank van onze Lievelingsleverancier We Are Golden. Super leuk om te geven én om te krijgen, want hiermee zullen jullie gasten nog héél vaak aan jullie terugdenken als ze in de keuken groente staan te snijden!

Foto: We Are Golden

Wat geven jullie de gasten mee als bedankje?