Elvire en Nuno wilden een originele bruiloft zonder al teveel gedoe. En te zien aan de foto’s is dat erg goed gelukt! En met haar blushkleurige jurk steelt Elvire de show.

Bruiloft elvire en nuno 1 Bruiloft elvire en nuno 9 Bruiloft elvire en nuno 7 Bruiloft elvire en nuno 6 Bruiloft elvire en nuno 5 Bruiloft elvire en nuno 4

Wanneer zijn jullie getrouwd?
Zaterdag 21 juni 2014 = Summerlovefest

Waarom hebben jullie besloten om te trouwen?
Omdat we elkaar graag zien en omdat we graag feestjes geven. Het is fantastisch om de liefde en het leven te vieren met iedereen die je graag ziet. Ik wil elke 10 jaar zo’n groot feest geven, de volgende keer op het strand in Lissabon!

Hoe heb je je trouwjurk gevonden? Welke jurk is het?
Ik wou geen typische (lees dure en klassieke) trouwjurk waarin je amper kan bewegen. Wel een eenvoudig stijlvol jurkje. Na een dagje Rijsel, hebben we dit blushkleedje ontdekt bij Hugo Boss, waar mijn man ook zijn mooie donkerblauwe pak vond.

Bruiloft elvire en nuno 10 Bruiloft elvire en nuno 16 Bruiloft elvire en nuno 15 Bruiloft elvire en nuno 13

Waar hebben jullie op bezuinigd?
De ringen. Ik heb een fijne ring met steentjes van Diamanti per Tutti en mijn man een stoere Titanium ring van Renée (renee.st). Betaalbaar en persoonlijk. Als we 50 zijn en budget hebben, kunnen we gaan voor een echte gouden creatie ; )

En waarop juist niet?
De hapjes en de catering. We vinden het zelf heel belangrijk dat er lekker en genoeg eten is op een feestje, dus op ons trouwfeest moesten de gasten ook eindeloos kunnen genieten van dat bourgondische gevoel! We huurden een coole bar (Beukel.be) en werkten samen met Toutafaitsophie en Le monde des Mille Couleurs.

Bruiloft elvire en nuno 19 Bruiloft Elvire en Nuno 28 Bruiloft Elvire en Nuno 27 Bruiloft Elvire en Nuno 26 Bruiloft Elvire en Nuno 25 Bruiloft Elvire en Nuno 24 Bruiloft Elvire en Nuno 23 Bruiloft elvire en nuno 22 Bruiloft elvire en nuno 21 Bruiloft elvire en nuno 20

Waar komt de versiering en aankleding voor jullie originele bruiloft vandaan?
Ons trouwfeest vond plaats in een idyllisch kasteel in Melle, vlakbij waar we wonen. Geen rode lopers, witte parasollen en aangelegde struikgewassen, wel een nonchalante romantische uitstraling, die helemaal paste bij ons summerlovefest-concept. Iedereen kon er ook gewoon blijven kamperen.

Heb je nog een gouden tip voor aanstaande bruiden?
Maak je dag niet te druk, zorg voor een rustpunt, en doe vooral alles hoe je het zelf wilt, het is jouw moment. Geniet ook van de organisatie en de making off. Brief alle medewerkers goed op voorhand, zodat je de dag zelf aan niets meer hoeft te denken. Investeer in een fotograaf waar je je goed bij voelt en maak afspraken over het soort beelden, dit is een mooie herinnering van deze unieke dag.

Bruiloft Elvire en Nuno 30 Bruiloft Elvire en Nuno 40 Bruiloft Elvire en Nuno 39 Bruiloft Elvire en Nuno 38 Bruiloft Elvire en Nuno 37 Bruiloft Elvire en Nuno 36 Bruiloft Elvire en Nuno 35 Bruiloft Elvire en Nuno 34 Bruiloft Elvire en Nuno 33 Bruiloft Elvire en Nuno 32 Bruiloft Elvire en Nuno 31Bruiloft Elvire en Nuno 29

Foto’s zijn van Lux Photography