Als er iets uitspringt bij de bruiloft van Kitten & Michiel dan is het hun fantastische kleding. Michiel trouwde in een heus ruitjespak en Kitten haar jurk was simpel maar zeer elegant. Meer zien van dit mooie bruidspaar? Lees snel verder.

Bruiloft-kitten-michiel-1Bruiloft-kitten-michiel-2.2 Bruiloft-kitten-michiel-2.1Bruiloft-kitten-michiel-2.3
Wanneer zijn jullie getrouwd?
We zijn getrouwd op 20 mei 2014, na een week lang regen hadden we een heerlijk zonnige dag! :)

Hoe heb je je trouwjurk gevonden? Welke jurk is het?
Mijn trouwjurk heb ik gevonden in de eerste winkel waar we zijn gaan kijken. De vrouw die me hielp (Conny) heeft goed geluisterd naar wat ik wilde en kwam met DE JURK aanlopen. Nog heel veel anders gepast, maar dit was hem echt. Hij is gekocht bij ‘De Bruidshoek’ in Leiden. Het is model Blanche van Rembo Styling.

Bruiloft-kitten-michiel-2 Bruiloft-kitten-michiel-21Bruiloft-kitten-michiel-3Bruiloft-kitten-michiel-11 Bruiloft-kitten-michiel-4 Bruiloft-kitten-michiel-24Bruiloft-kitten-michiel-5 Bruiloft-kitten-michiel-6

Waar hebben jullie op bezuinigd? 
Bezuinigd hebben we niet heel bewust. Het rare aan Nederland is dat Zeeland er blijkbaar niet echt bij hoort, want leveranciers die we aangeschreven hebben voor eten en drinken, leverden door heel Nederland behalve in Westkapelle. Dus na een hoop afwijzingen vanwege de afstand, heb ik zelf al het eten en drinken gehaald voor overdag en hebben we voor de avond een Belgische pizza bakker ingeschakeld. Die wilde wel naar Westkapelle rijden. Uiteindelijk hebben we door die aanpak een hoop bespaard. Toen we eten en drinken zelf gingen doen, wilde ik ook de decoratie zelf doen. Toen  bood een goede vriendin, die bloemist is, ook nog aan om het boeketje te maken. Al met al dus een hoop DIY, wat het juist nog persoonlijker heeft gemaakt. De versiering komt grotendeels van de Xenos, Ikea en Action. Van de site Weddingdeco.nl hebben we wat slingers gekocht en vooral veel ideetjes opgedaan.

En waarop juist niet?
Waar we absoluut niet op wilden bezuinigen zijn de ringen en de fotograaf. Beiden zijn het enige aandenken aan de grote dag, naast natuurlijk de herinneringen. Er hangen inmiddels wat foto’s in de woonkamer en daar worden we elke dag weer blij van, ze zijn zo mooi!

Bruiloft-kitten-michiel-7 Bruiloft-kitten-michiel-13Bruiloft-kitten-michiel-8 Bruiloft-kitten-michiel-14Bruiloft-kitten-michiel-9 Bruiloft-kitten-michiel-10Bruiloft-kitten-michiel-12Bruiloft-kitten-michiel-15 Bruiloft-kitten-michiel-16
Heb je nog een gouden tip voor aanstaande bruiden? 
Ik denk dat het voor iedereen het beste is als je je bruiloft doet zoals jullie zelf willen. Niet voldoen aan verwachtingen van vrienden of familie, geen mensen uitnodigen omdat het zogenaamd hoort, maar alleen doen wat je zelf wilt. Alleen dan kun je heerlijk ontspannen op de dag zelf! En neem een ambtenaar waar het mee klikt, dan krijg je een geweldig persoonlijke speech.

Bruiloft-kitten-michiel-17 Bruiloft-kitten-michiel-18 Bruiloft-kitten-michiel-19 Bruiloft-kitten-michiel-20Bruiloft-kitten-michiel-22 Bruiloft-kitten-michiel-23

Foto’s van Anouschka Rokebrand Photography.