Een potje goede seks is onvervangbaar. En de beste seks heb je nog altijd met de man aan wie je straks je Ja-woord gaat geven. Als je nu denkt euhhh, ja?, dan is dit jouw dag om een nieuwe ontdekking te doen. Seks met je eigen vent heeft namelijk een heleboel voordelen. Laat je inspireren tot een ultiem seksleven voor jullie getrouwde leven.

Check je motivatie: liefde of lust?

Als lust je grootste drijfveer is, kan het er wild aan toegaan in bed. Of op de keukentafel, in de auto of het bos. Hartstikke leuk. Voor erbij. Want echt, er gaat niks boven seks met het gevoel dat je je eigen ik 100% wilt geven aan je kerel. Dus dames, vergeet dat seks vooral een lichamelijke ervaring zou zijn. Geen standjes of speeltjes in deze blog. Het orgasme is niet het hoogste doel van een goede vrijpartij. Er is nog zo veel meer dan dat.

Het wordt alleen maar beter

Seks is een liefdesspel. Laat je liefde voor hem in je diepste binnenste opborrelen. Zoek dat gevoel op en verken van daaruit wie jouw kerel is. Boring? No way! Behalve dat dit de allerbijzonderste intieme ervaring is, kom je zo met elke vrijpartij nog dichter bij elkaar. Ook al ken je elkaar al 100 jaar. Zijn het niet alleen de lijven, maar ook de zielen die samensmelten. Klinkt poëtisch, maar guess what? Het zou zomaar kunnen dat door deze intieme verdieping, als extraatje, je orgasme ook naar grotere hoogte stijgt. Kortom, het wordt alleen maar beter!

Laat het los!

Jezelf 100% geven aan iemand, dat is nogal wat. Dat heeft alles te maken met loslaten en vertrouwen. Niet gericht op wat jij graag wilt van hem, maar op wat jij van jezelf aan hem wilt geven. En als hij dat ook doet, komt het allemaal toch nog goed. Voor de control freaks onder ons is er misschien nog een procesje in het loslaten te gaan (en ik kan het weten), maar het is de moeite waard.

Vertrouwen is iets kwetsbaars. Dat geef je alleen aan iemand waarvan je zeker weet dat hij te vertrouwen is. Iemand die het allerbeste met jou voorheeft. Het fijne van je eigen man is, dat hij je dat beloofd heeft. Daarmee is er volop ruimte voor de liefde en dus volop ruimte voor de beste seks!

Coverfoto: Shutterstock