Als girls of honour zijn we dagelijks bezig met bruiloften. We lezen en zien dus een heleboel! En dat delen we graag met je. Vandaag geven we je een tip 5 van handige websites; van foto’s delen tot planning tools. 

Wedding party app
De eerste is een website, en een app. Deze app is één van mijn favorieten op de lijst, hij is namelijk enorm veelzijdig! Je meldt je aan en download de app en vervolgens kun je je gasten hiervoor uitnodigen. In de app kan je informatie kwijt over jullie bruiloft, maar er is ook een overzicht van de gasten (die zich hebben aangemeld voor de app). Gasten kunnen in de app foto’s van jullie dag delen, en dat is natuurlijk ook erg leuk. Als laatste kun je ook een ‘registry’ maken. Een mooi woord voor jullie verlanglijst. Helaas is dit nog erg Amerikaans opgesteld, en hebben wij hier dus niet heel veel aan. Ik heb er alleen wat basic dingen in gezet (geld, bioscoopbonnen, etc). Toch is deze app echt een aanwinst voor je bruiloft!

Handige-websites-wedding-party

Allseated.com
Vind jij het super lastig om een plattegrond te maken? En zoek je nog een handig idee voor het maken van de tafel indeling? Zoek niet verder! Bij Allseated.com kan je terecht. Ook dit is een Amerikaanse website, maar dat maakt deze keer niet uit. Je kunt bij deze website een plattegrond van je trouwlocatie insturen, en zij maken daar dan een interactieve plattegrond van waarop jij je indeling kunt maken. Ik heb het even nagevraagd, maar ze doen dit ook voor Nederlandse trouwlocaties. Handig!

handige websites

Aisleplanner.com
Op deze site kun je echt alle planningstools vinden die je maar nodig hebt. Gastenlijst? Check. To do lijst? Check. Bekijk het filmpje maar eens en laat je overtuigen. Enige nadeel? Het is helaas niet gratis…

Carats&Cake
Ben je gek op het kijken van bruiloften? Maak dan je borst maar nat, want deze website staat er vol mee! Bij alle foto’s staat ook precies van welk merk de jurk en het pak zijn, maar ook de schoenen en trouwlocaties worden vernoemd. Jammer genoeg zijn de meesten Amerikaans. Maar alleen al voor de inspiratie is dit een fantastische website!

Schermafbeelding 2014-10-17 om 17.09.47Schermafbeelding 2014-10-17 om 17.09.38

Bruiloft van…
Ben jij van plan om een website te maken voor jullie bruiloft? Dan moet je echt eens een kijkje nemen bij www.bruiloftvan.nl. Op deze site kan je heel simpel je eigen website maken waar alle informatie voor jullie bruiloft op komt. Ideaal!

Schermafbeelding 2014-10-17 om 17.13.34

Van welke handige websites maak jij gebruik?

Coverfoto: Shutterstock