Als ik ‘taarttopper’ zeg, dan is de kans groot dat je dan aan de standaard bruid en bruidegom denkt. Maar wist je dat er nog meer super creatieve en goedkope taarttoppers zijn? In deze blog lees je zes alternatieven op de standaard topper.

Letters

Jullie namen, de datum of een mooie uitspraak als taarttopper. Hoe persoonlijk is dat? Je kunt deze zelf uit hout zagen of zelf vormen met een ijzerdraad. Maar als je het er niet op durft te wagen, hebben ze bij The Sparkle Company en op Etsy ook mooie uitvoeringen.

Taarttoppers- Matthew Morgan Photography taarttoppers letters The Sparkle Company
Foto: Matthew Morgan Photography// Foto: The Sparkle Company.

Foto’s

Deze toppers zijn toch wel enorm schattig. De foto’s zorgen ervoor dat je taart heel persoonlijk wordt. Heb je meerdere taarten op je bruiloft, gebruik dan meerdere foto’s! Dan kunnen je gasten naast smikkelen van de taart, ook nog eens naar de selfie kijken die je op jullie eerste date maakte.

Taarttoppers foto's- Elise Drenthe van Lola's events
Foto: Elise Drenthe van Lola’s Events

Vlaggetjes

Deze topper is heel makkelijk zelf te maken. Het enige wat je nodig hebt zijn satéprikkers, touwtjes, papier voor de vlaggetjes en een stift om op de vlaggetjes te schrijven. Als je cupcakes op je bruiloft serveert kun je natuurlijk ook kleintjes maken, dan kun je op elk cakeje eentje plaatsen.

vlaggetjes taartoppers The Sparkle Company Taarttoppers vlaggetjes- Ken Kienow
Foto: The Sparkle Company// Foto: Ken Kienow

Dennenappels

Ga je in de herfst trouwen? Dan is dit misschien iets voor jou. Dennenappels als taarttoppers geven een echt herfstgevoel, het is origineel en het is ook nog gratis. Het enige wat je moet doen is ze goed afspoelen. Je wilt natuurlijk niet je gasten een full herfst experience geven: kauwen op schors of aarde.

dennenappels- Jen Yuson
Foto: Jen Yuson Photography

Dieren

Hebben jullie allebei een passie voor dieren?  Koop dan twee kleine dieren in de speelgoedwinkel, verf ze in jullie favoriete kleuren en tadaa; super creatieve taarttoppers.

taarttoppers herten- onelove photo Dieren photo- Naomi Kenton
Foto: onelove photography// Foto: Naomi Kenton.

Je ziet dat taarttoppers dus helemaal niet duur of moeilijk hoeven te zijn, het ziet er sowieso super feestelijk uit!

Toch liever kopen? Dat kan bijvoorbeeld bij Lievelingsleveranciers Weddingdeco.nl, Wearegolden.nl, Vierdeliefde.nl of Brisked.nl.

Credits coverfoto: Nienke van Denderen fotografie.