In de zomer trouwen met een graad of 30… Mario en Safira hadden een heerlijke dag! De foto’s spreken voor zich, dus kijk snel verder.

Marit-Smit-Favorites-0001 Marit-Smit-Favorites-0002 Marit-Smit-Favorites-0003 Marit-Smit-Favorites-0004

Waarom hebben jullie besloten om te trouwen?
Het idee dat je een verbintenis voor het leven aangaat, vinden wij beiden erg mooi. Hiermee geven we onze relatie een definitief karakter. Het voelt daarnaast gewoon heel fijn om hem mijn man te kunnen noemen en haar mijn vrouw!

Hoe heb je je trouwjurk gevonden? Welke jurk is het?
Ik heb mijn trouwjurk (na niet lang zoeken) gevonden bij Wedding Wonderland. Het is een Fairytales jurk die oorspronkelijk een haltertop had. Ik heb de jurk vermaakt naar een strapless model en later toch mouwtjes met open rug erop laten zetten. Ik ben nog steeds erg blij met het eindresultaat!

Marit-Smit-Favorites-0005 Marit-Smit-Favorites-0006 Marit-Smit-Favorites-0007 Marit-Smit-Favorites-0008 Marit-Smit-Favorites-0009 Marit-Smit-Favorites-0010 Marit-Smit-Favorites-0011Marit-Smit-Favorites-0028

Hoe zag jullie dag er uit?
Het was een erg warme stralende vrijdag (30 graden!!) in juni. ’s Ochtends werden we wakker en hebben elkaar snel daarna gedag gezegd. Een goede vriend van Mario woonde een paar deuren verder dus heeft Mario zich daar klaargemaakt.

Safira bleef thuis en werd opgemaakt door de visagist. De moeder, schoonmoeder en vriendinnen van Safira waren daar ook.

Rond 12 uur werd Safira opgehaald door Mario en zijn zij samen naar het Westerpark in Amsterdam gegaan om foto’s te maken. In een grote Oldsmobile werd het bruidspaar daar naartoe gereden. Prachtig! En wat een bekijks ermee!

Na de fotoshoot is het bruidspaar naar de trouwlocatie, Het Rijk van de Keizer in Amsterdam, gereden. Daar werd het bruidspaar door iedereen opgewacht en vond de ceremonie plaats. Na de ceremonie was de receptie met drankjes en lekkere hapjes. Daarna het driegangen diner en aansluitend het feest!

Het was een prachtige dag en heel mooi om te zien dat iedereen de liefde tussen de pas getrouwden mee wilden vieren.

Marit-Smit-Favorites-0012 Marit-Smit-Favorites-0013 Marit-Smit-Favorites-0014 Marit-Smit-Favorites-0015 Marit-Smit-Favorites-0016

Waar hebben jullie op bezuinigd?
We hebben bezuinigd op het aantal gasten bij het diner. Kiezen tussen de mensen van wie je houdt, is dan erg moeilijk. Uiteindelijk hebben we ongeveer 40 gasten bij het diner gehad.

En waarop juist niet?
Op de drank en de hapjes! Op elk goed feest hoort een lekker hapje en drankje.

Marit-Smit-Favorites-0017 Marit-Smit-Favorites-0018 Marit-Smit-Favorites-0019 Marit-Smit-Favorites-0020 Marit-Smit-Favorites-0021 Marit-Smit-Favorites-0022

Waar komt de versiering en aankleding voor jullie bruiloft vandaan?
De bloemen komen van Bloemen op Locatie in Amsterdam. Het bruidsboeket en corsage komen van Bloemenboetiek Arjan in Amsterdam. Voor alle andere versiering en aankleding hebben de ceremoniemeesters en de locatie gezorgd.

Heb je nog een gouden tip voor aanstaande bruiden?
Dé tip die ik ook heb gekregen: geniet van álle momenten! Heel veel gaat langs je heen, maar probeer van alles 100% te genieten. En maak je niet druk als iets niet gaat zoals je gepland had. Vraag ceremoniemeesters waarvan je weet dat zij alles onder controle hebben en laat het over aan hen, zodat het bruidspaar alleen maar kan genieten van hun mooie dag! Het is voorbij voordat je het weet!

Marit-Smit-Favorites-0023 Marit-Smit-Favorites-0024 Marit-Smit-Favorites-0025 Marit-Smit-Favorites-0026 Marit-Smit-Favorites-0027

Lijstje van vendors:
Fotograaf: Nadine van der Wielen / Snap me pretty
Makeup artist: Safani Ooft
Locatie: Het Rijk van de Keizer in Amsterdam
Taart: We hadden twee taarten. Eén was een profiteroltaart met chocolade en eetbare bloemen. De andere was een chocoladetaart gemaakt door een heel lieve vriend van ons.
Trouwjurk: Wedding wonderland
Trouwpak: Pakkend in Amsterdam
Bloemen: Bloemen op Locatie
Bruidsboeket: Bloemenboetiek Arjan
DJ: Shug La Sheeda
Ringen: Mio Sieraden