Veel stellen kiezen ervoor om hun fotoshoot ook op de trouwdag te doen, maar deze lovebirds namen er extra tijd voor op de dag NA hun bruiloft! En dan ook nog in het Rijksmuseum…

Waarom hebben jullie besloten om te trouwen?
Omdat we dol zijn op elkaar, en omdat we ons een leven zonder elkaar niet kunnen voorstellen!

Hoe heb je je trouwjurk gevonden? Welke jurk is het?
Mijn jurk heb ik gevonden bij LOHO Bride in San Francisco. De ontwerper is Dan Jones.

Wat was je favoriete onderdeel van de bruiloft?
Het moment dat we elkaar voor het eerst zagen!

Ben je ergens heel zenuwachtig over geweest? En viel dat uiteindelijk mee of tegen?
We waren een beetje zenuwachtig over het weer. Maar Nienke en alle andere leveranciers waren zo ontspannen en positief, dat een beetje regen ons niets deed. We wilden dat al onze gasten gewoon relaxed waren en een leuke tijd hadden. En dat is zeker weten gelukt!

Wat vond je van het plannen van een bruiloft?
Het was zeker veel werk, vooral omdat we het vanuit een ander land hebben gepland. Maar het is ons gelukt om er ook plezier in te hebben, en we hadden veel vertrouwen in de leveranciers die we hebben gekozen. Iedereen was zo professioneel en behulpzaam, zeker Vivian!

Waar hebben jullie op bezuinigd?
We besloten om geen band uit te nodigen, maar gewoon muziek te laten draaien. En dat was echt prima! We zijn ook niet voor een enorme bruidstaart gegaan, maar hebben in plaats daarvan voor een desserttafel gekozen.

En waarop juist niet?
We vonden het belangrijk dat iedereen lekker los kon gaan en echt plezier zou hebben, dus we vonden het heel tof om allerlei leuke details toe te voegen zoals de Gin Tonic bar en de Photobooth. Dat heeft echt voor een nog leukere sfeer gezorgd!

Waar komt de versiering en aankleding voor jullie bruiloft vandaan?
De meeste decoratie komt van Teleuktrouwen. Ik heb een Pinterestbord gemaakt wat enorm hielp bij het realiseren van ons idee. Teleuktrouwen heeft dat idee tot in de puntjes uitgevoerd!

Heb je nog een gouden tip voor aanstaande bruiden?
Probeer ECHT te ontspannen en in het moment te leven! De dag gaat ZO snel voorbij, en voor je het weet is ook de avond al voorbij. Het is lastig om je niet druk te maken over details, en of je gasten zich wel vermaken. Maar als het je lukt om echt aanwezig te zijn, en plezier te hebben, dat is echt het belangrijkst.

Lijstje van vendors:
Fotograaf: Nienke Van Denderen
Styling: Teleuktrouwen
Weddingplanner: Het Bruidsmeisje 
Taart: Sugarlips 
Locatie: Explore by Lute
Pak bruidegom: Tailors Keep
Trouwjurk: LOHO Bride (Dan Jones)
Bloemen: Don Florito
Haar: Lonneke  
Makeup: Samantha Baggerman