Zijn jij en je vriendinnen of (schoon)zussen inmiddels allemaal getrouwd en vinden jullie het ook zo jammer dat die prachtige jurken maar wat in de kast hangen? Gebruik ze nog één keer samen tijdens een gezamenlijke after wedding fotoshoot! 

Mijn lief en ik zijn al heel wat jaartjes een paar. Toen we alleen nog maar droomden over trouwen, bladerde ik samen met mijn schoonzussen al door heel wat bruidsmagazines. Ook zij fantaseerden over zo’n prachtige bruidsjurk. Drie jaar geleden werd de eerste van ons drie vrouwen ten huwelijk gevraagd. Eindelijk was het gerechtvaardigd om al die boekjes en websites met trouwinformatie en foto’s door te nemen. En terwijl we dat deden, spraken we alvast met elkaar af: zodra we allemaal getrouwd waren, zouden we tijdens een gezamenlijke shoot nog één keer onze bruidskleding aandoen.

Vorig jaar was de tweede (onze), en dit jaar was de derde bruiloft op rij. Tijd om dus ook alvast de after bruiloft shoot te plannen – en die volgde slechts een week na de laatste bruiloft. Het kersverse echtpaar voelde zich dan ook maar wat thuis in hun mooie outfits. Ik moest echter even mijn adem inhouden toen de rits van mijn bruidsjurk werd dichtgemaakt; sinds onze bruiloft vorig jaar heb ik het er regelmatig lekker van genomen tijdens etentjes. Toch pasten we gelukkig (sommigen weliswaar nipt) nog alle zes in onze fantastische bruidsoutfits.

De after wedding fotoshoot!

En wat was het genieten – zowel om elkáár nog één keer op deze manier te zien, als om zèlf in mijn favoriete jurk door het park te lopen! En dan was daar natuurlijk ook mijn man, in zijn mooiste pak. De fotograaf hoefde enkel op de knop te blijven drukken, want kijkend naar elkaar werden wij als vanzelf weer in onze herinnering teruggenomen naar de heerlijkste dag van ons leven.

after-wedding-fotoshoot-hr-40-van-69 after-wedding-fotoshoot-trouwjurk-bruiloft-1 after-wedding-shoot-hr-27-van-69 after-wedding-shoot-hr-28-van-69 after-wedding-shoot-hr-29-van-69 after-wedding-shoot-hr-35-van-69 after-wedding-shoot-hr-37-van-69 after-wedding-shoot-hr-39-van-69

Wat vinden jullie van dit idee?

Foto’s: Nicole Bolton