Trouwen op een boerderij is hip. En als je het dan ook nog eens zo sfeervol doet als Richard en Lizette, dan wordt het echt een feestje!

Waarom hebben jullie besloten om te trouwen?
Na vijftien jaar samen te zijn, wilden we graag onze liefde bevestigen in het bijzijn van vrienden en familie. Zeker na de komst van onze dochter wilden we graag als een gezin onder een naam door het leven gaan.

Hoe heb je je trouwjurk gevonden? Welke jurk is het?
Ik heb eerst op internet inspiratie opgedaan. Uiteindelijk kwam ik op een aantal merken uit, die mij erg aanspraken. Toen ben ik op marktplaats op die merken gaan zoeken. Al snel vond ik een jurk van het merk Rembo styling in mijn maat en helemaal wat ik in gedachten had. Ik ben de jurk gaan passen en wist meteen dat dit de jurk was die ik zocht. Gelijk gekocht dus. Het is een jurk met veel kant en verder vrij simpel.

knowmefotografieblogrichenliz002 knowmefotografieblogrichenliz005 knowmefotografieblogrichenliz007 knowmefotografieblogrichenliz009 knowmefotografieblogrichenliz011 knowmefotografieblogrichenliz012 knowmefotografieblogrichenliz016 knowmefotografieblogrichenliz023 knowmefotografieblogrichenliz025

Hoe zag jullie dag er uit?
Het was een hele ontspannen dag. Precies zoals we wilden.

Vandaar ook onze keuze om alles op 1 locatie te houden. ’s Ochtends zijn we samen naar de locatie gereden. Daar hebben we ons eerst nog wat met de styling bemoeid, om vervolgens om te kleden en mijn haar en make up te laten doen. Rond 12.00 uur hadden we onze ‘eerste’ ontmoeting met een kleine selectie gasten. Rond 14.00 uur waren alle daggasten aanwezig en begon de ceremonie. Onze wens was een buitenbruiloft en dat liet het weer die dag gelukkig toe. Om de ceremonie een persoonlijk tintje te geven hebben we het laten leiden door onze vaders. ’s Avonds hadden we een heerlijke bbq en aansluitend een spetterend feest met dj.

knowmefotografieblogrichenliz026 knowmefotografieblogrichenliz033 knowmefotografieblogrichenliz034 knowmefotografieblogrichenliz036 knowmefotografieblogrichenliz041 knowmefotografieblogrichenliz050

Waar hebben jullie op bezuinigd?
Eigenlijk hebben we op best wat dingen kunnen besparen. We hadden  bijvoorbeeld geen trouwauto. Doordat alles op 1 locatie was, was deze overbodig. We hebben ook veel decoratie zelf gemaakt en daarnaast heb ik mijn trouwjurk tweedehands gekocht. Dat scheelt direct een hoop euro’s. Doordat ik zelf grafisch ontwerper ben, heb ik zelf de uitnodigingen ontworpen en laten drukken ipv hier iemand voor in te huren.

En waarop juist niet?
We hebben niet op de fotograaf bezuinigd. Een fantastische fotograaf die onze dag precies goed heeft vast weten leggen. Een prachtige en blijvende herinnering aan ONZE dag. De trouwlocatie was voor ons erg belangrijk dus dat was ook niet iets waarop we wilden besparen.

knowmefotografieblogrichenliz058 knowmefotografieblogrichenliz063 knowmefotografieblogrichenliz066 knowmefotografieblogrichenliz077 knowmefotografieblogrichenliz078 knowmefotografieblogrichenliz087 knowmefotografieblogrichenliz088 knowmefotografieblogrichenliz089 knowmefotografieblogrichenliz093 knowmefotografieblogrichenliz096 knowmefotografieblogrichenliz101

Waar komt de versiering en aankleding voor jullie bruiloft vandaan?
Zoals gezegd is veel van de aankleding door ons zelf gemaakt of direct in China ingekocht. Dingen als de grote underlayment letters met verlichting, de macramé backdrop en de wegwijs bordjes hebben we in de maanden voor de bruiloft in elkaar geknutseld. Verder hebben we via marktplaats een wijnvat op de kop getikt. De waaiers, pompons en lampionnen hebben we bij Ali-express en Xenos gekocht. Eigenlijk alleen de prikkabels en muziek installatie hebben we gehuurd. De bloemen hebben we de dag ervoor bij de lokale bloemenwinkel ingekocht en mijn schoonmoeder heeft geholpen om hier een paar prachtige veldboeketten van te maken.

knowmefotografieblogrichenliz114 knowmefotografieblogrichenliz118 knowmefotografieblogrichenliz120 knowmefotografieblogrichenliz128 knowmefotografieblogrichenliz129

Heb je nog een gouden tip voor aanstaande bruiden?
Vooral heel veel genieten, houd het dicht bij jezelf. Daar geniet je het meeste van. Zorg dat er van te voren veel gedaan is, dan kun je het op de dag zelf ook makkelijk los laten. Wij hadden geweldige ceremoniemeesters, die ons gevoel van de dag en stijl die we wilden ook erg goed begrepen. Zij hebben alles die dag in goede banen geleid en daar zijn we ze heel dankbaar voor.

Lijstje van vendors: 
Fotograaf: Lievelingsleverancier Knowme fotografie
Trouwkaarten: studio stylliz 
Trouwlocatie: Ulvenhart
Bruidsjurk: Rembo Styling
Schoenen: Zara
Pak van de bruidegom: Voorwinden 
Visagie, haarstyling: haarstyling zonder schaar
Bruidstaart: cake5
Muziek: DJRed