Vorige week schreef ik dat het de hoogste tijd is voor een comeback van de wittebroodsweken. Heb je het vage of minder vage vermoeden dat dit oersaai gaat worden? Vandaag geef ik je tips om van je wittebroodsweken een feestje te maken ennnn… Je krijgt ook nog eens een superleuke en handige wittebroodjesweken-printable cadeau!

Liefde gaat door de maag

Zoals je kon lezen in de vorige blog, werd er tijdens de wittebroodsweken iets luxer gegeten dan normaal. Goed idee! Zijn jullie ook van die lekkerbekken? Besteed dan wat meer aandacht aan het koken, probeer een nieuw recept, haal verse ingrediënten in huis en kook samen. Word samen koken bij jullie steevast ruzie? Dan is dit jullie kans om te groeien in teamwork!

En nu we toch in de categorie eten en drinken zijn beland: de dag afsluiten met een wijntje op de bank is ook geen gek idee. Automatisch blik je terug en wie weet, beland je zomaar in een goed gesprek.

ontbijt-muesli-noten

Natuurlijk sla je het ontbijt niet over. Het is tenslotte de belangrijkste maaltijd van de dag ;) Ontbijt zes weken samen, voordat je naar je werk gaat met iets extra’s: vers fruit, een eitje, espresso, sapje, een croissant… Zo start je elke dag goed en gezellig!

We appen!

En dan op naar je werk. Want ja, dat witte brood moet wel op de plank komen. Uit het oog uit het hart? Die kans is klein als je af en toe laat weten dat je aan elkaar denkt. Stuur tussendoor een appje of iets liefs!

Duik het bed in samen

De periode voor de bruiloft is vaak hartstikke druk geweest. De hoogste tijd om eindelijk te ontspannen en bij te komen. Duik dus extra vroeg je bed in. Oh en nu jullie daar toch liggen… Tijd voor seks! Seks bindt samen, is intiem en gezellig. Ennn… hoe vaker je het doet, hoe beter het wordt. Aangrijpen dus die zes weken!

Happy home

Gebruik deze tijd om na een nieuwe start je huis nog eens extra gezellig te maken. Vervang dat ene kussen door een hippere variant en denk aan van die leuke (en heul romantische) kaarsen. Als je mooie decoratie over hebt van de bruiloft,  kun je dat prima thuis gebruiken. Beregezellig en een leuk aandenken aan jullie dag!

Anouk-&-Peter---Diner-100 Anouk-&-Peter---Kerk--103
Foto’s: Selah Photography

Hebben jullie cadeaus gekregen op je trouwdag? Soms moet er nog wat geruild of geinstalleerd worden. Niet het leukste karweitje, maar daarna kun je er extra van genieten! En al die leuke spulletjes kun je direct een plekje geven. Het geld dat jullie kregen voor je nieuwe bankstel mag ook worden uitgegeven. Ideaal om dat nu uit te zoeken. Daar kun je heel blij van worden samen!

Doen!

Zijn jullie types die niet bepaald vrolijk worden van een avondje chillen op de bank? Ga dan vooral iets doen samen!

Pak samen een creatief project op. Ontwerp jullie droomhuis, maak een toffe kast samen, ga lekker samen toekomstdromen of verzin iets anders origineels wat je samen kunt bedenken, ontwerpen en maken.

Of ga erop uit. Samen een terrasje pakken, eten, drankje doen en mensen kijken. Voor de feestbeesten is stappen met z’n tweeën grappig om eens uit te proberen. Is je geld op na de bruiloft? Misschien hebben jullie een leuke bon gekregen die je kunt inwisselen, maar samen naar het bos, strand of park kan ook leuk zijn. Thermosfles met warme choco en een picknickmandje mee!

En een ouderwetse spelletjesavond of samen gamen kan ook knotsgezellig zijn!

Relatie,-gezellig,-spel gamen stel

Handig

Ben je vaak zo snel afgeleid door alle leuke dingen die er om je heen gebeuren, dat je elkaar gemakkelijk uit het oog verliest?

Tip 1
Leg je mobiel op vaste momenten aan de kant. Het is heerlijk om alle details over de nieuwste vlam van je vriendin te horen. Maar hoe leuk ook, dat hoeft niet de hele avond te duren…

wittebroodsweken
Wittebroodjesweken, gemaakt door Bits & Bobs voor Girls of honour

Tip 2
Je kunt er zelf wel voor kiezen om de wittebroodsweken te vieren, maar als al je vrienden, familie en kennissen er niks vanaf weten, gaat het niet werken. Daarom heeft Bits and Bobs een superschattige printable, of beter gezegd, sociable, voor Girls of honour ontworpen: de wittebroodjesweken! Post dit plaatje op je social media, WhatsApp profiel etc. Niemand die jullie quality time nu nog durft te storen…

Oh mensen, wat zullen die zes weken zo voorbij vliegen! Geniet ervan samen ♡

Cover foto: Shutterstock